Czas hołoty. Chamska, prostacka, wulgarna dzicz opanowała Polskę i kwitnie pod batem pisowskiego reżimu. Kwitnie, bo ten ów śmieszny sowiecko-folwarczny reżim wykluł się z tej brei. Disco polo, łyse pały w brunatnych koszulach, "patryjoci rozmodleni", dziwolągi z nadmuchanymi wargami, tanie wino, klepanie Marty po zadzie... A to Polska właśnie!
.. i Ukraińcy
ps. I jak zwykle mój temat do blokady.. Końcówka 2017 - takie realia są..
Polska 2017
wiesz mi oni nie przeszkadzają, byle nie szezyli ideologi banderyzmu, to wszystko bedzie si, ludzie jak ludzie, mozna by rzec ze oni są czescią nas tak genetycznie, wiadomo ze czesc z nich za mocno utraciła gen słowianski (chazarzy) ale o tych nie mowie, ci mają wyprane mozgi, choc przyznam ze kiedys bedąc nad jeziorem grupka ukraincow pijanych mnie zaczepiała, a konkretnie jeden z nich, ale chłopaki, Polacy juz sie na nich czaili, dobrze ze sie w pore uspokoił, bo by doszło do pogromu ukraincow
Kolega tego ukrainca, w miare normalny, dał mi znak ze on jest pijany, i bym sie nie przejmował tym co mowi i było ok np moj kolega jak by był pijany i by sapał do kogos to juz by dostał liscia, ale ja to ja jestem honorowy, nie bede do siebie wszystkich porownywał ...