Pomocy!!!
lista tematów
Co zrobić aby dziewczyny zaczęły się mną interesować? strona 2 z 5
Nie. I tak wówczas kobieta nie dojdzie. Natomiast męski model może to robić byle jak i mieć małego do tego, a kobieta i tak dojdzie mocno, bo podczas całego proscederu patrzy się na jego bardzo estetyczną twarz. I właśnie na jaką twarz się kobieta patrzy podczas... tego - jest kluczowe.
Konto usunięte: Nie. I tak wówczas kobieta nie dojdzie. Natomiast męski model może to robić byle jak i mieć małego do tego, a kobieta i tak dojdzie mocno, bo podczas całego proscederu patrzy się na jego bardzo estetyczną twarz. I właśnie na jaką twarz się kobieta patrzy podczas... tego - jest kluczowe.
nie no nie wypada mi wypowiadac się na ten temat, wstydze się..
pewnie dojdzie nie raz, ale faceci z czasem stają sie wygodni i zaczynają myslec o sobie
dobra starczy to nie sex forum.
kurde znam widuje tyle szczęsliwych par nie są wszyscy 10/10 to gówniane pierdzielenie o wyglądach jak z obrazka, ziomek chyba nie mówisz o miłości.
To samo co wcześniej, tylko w końcu dowiedziałem się co mnie spotyka i dlaczego tak jest?
Kobiety są już zrażone na sam mój widok. A jakbym wyglądał dobrze, to mógłbym nawed przy nich bekać i pierdzieć i tak by było całowanie na golasa z nimi, bo wówczas widziały by we mnie obiekt seksualny, proste.
Konto usunięte: To samo co wcześniej, tylko w końcu dowiedziałem się co mnie spotyka i dlaczego tak jest?
Jedyne co to przyniosło, to zatruło Ci głowę i straciłeś już całkiem wiarę w siebie. Grejt. Brawo redpill. W sumie to sprytne, może twórcom o to chodziło by tych mniej pewnych siebie już całkiem zrazić do kobiet, przez co już całkiem odpadną jako konkurencja. ;)
Konto usunięte: Kobiety są już zrażone na sam mój widok. A jakbym wyglądał dobrze, to mógłbym nawed przy nich bekać i pierdzieć i tak by było całowanie na golasa z nimi, bo wówczas widziały by we mnie obiekt seksualny, proste.
Jak celujesz takie 10/10 to pewnie tak, bo ludzie dobierają się na względnie podobnym poziomie (nie wyskakuj tylko z hipergamią xD). Jeśli byś celował w podobny poziom i wykazał się inicjatywą to pewnie w końcu by zaskoczyło. Bo też trzeba mieć na uwadze, że to nie działa tak, że jest się dla kogoś miłym to ten ma obowiązek się w nas zakochać, z rozumieniem czego faceci mają często problem (kobiety też, jeśli to one wykażą inicjatywę i nie zostanie ona dobrze przyjęta).