??
Jakie masz cele w zyciu? strona 2 z 2
Oczywiście bardzo cię interere życie obcych ci ludzi.
Po prostu czasem sie doluje ze nie osiagnelam zbytnio nic w zyciu. Jestem ciekawa co chca osiagnac inni. Czy tylko ja nie mam ambicji czy reszta ludzi z fotki tez zyje z dnia na dzien byleby przezyc. Czy moze po prostu ja chce jakis nadrealnych celow, ktore nie sa mozliwe a cele reszty spoleczenstwa naleza do podstawowych.
Szukasz sobie podobnych aby podnieść się na duchu. Ojej, aż się wzruszyłam Twoją historią.
Muszę Cię rozczarować i ucieszyć jednocześnie - ten portal to środowisko właśnie takich ludzi - więc na ich tle niczym się nie roznisz. A tak na poważnie to to forum nie jest odpowiednim miejscem aby szukać ludzi z takim celem w życiu, którego można by było pozazdrościć. Proszzzze Cię.
W ogólnym ujęciu moim celem jest znalezienie takiego celu, który będzie warty tego aby do niego dążyć. Ciągle szukam, analizuję i dochodze do nowych wniosków.
Życie w moim odczuciu wymaga czestych 'przystanków', po to żeby zastanowić się nad tym co sie do tej pory zrobiło i co z tego wynika, ale najważniejsze jest żeby ciągle iść przed siebie i szukać nowych wyzwań, nawet kiedy wszyscy dookoła się poddają i uznają, że nic już nie ma sensu, i nie warto nawet probować czegokolwiek 'zmienić'.
Ale... To tylko moje skromne zdanie ;) i możecie się z tym nie zgadzać ;)