ciekawy jestem
lista tematów
co wam dała fotka strona 12 z 18
jestemwczorajsza: Jeśli mówimy o tym samym pluszaku to o jakim sercu mowa? Proszzzzę Cię, Andżej.
Po co Ci kobieta jeśli masz kotkę.
ZAPOMNIAŁAM, kotka z imieniem dla kota.
Weeee, latka lecą - pora się ustatkować.
Dokładnie, dlatego wolę nie narzekać a korzystać z tego, że chociaż kogoś znajomego tu znalazłam.
Dlatego tak ciężko mi ją pochłaniać, ale znalazłam zakurzoną na pułce to korzystam.
Myślę, że to był pluszak z sercem jednak
Nie jestem jak kaczor z pisu
To dla zmyłki tak :D
A samemu to nie można?
Dalej tutaj krąży trochę osób z tamtych lat - jak takie duchy na cmentarzysku
Akurat z książkami nie ma sensu się męczyć, jak nie 'wchodzą'. Szkoda czasu.
Podbijam!
Konto usunięte: Myślę, że to był pluszak z sercem jednak Nie jestem jak kaczor z pisu To dla zmyłki tak :DA samemu to nie można? Dalej tutaj krąży trochę osób z tamtych lat - jak takie duchy na cmentarzysku Akurat z książkami nie ma sensu się męczyć, jak nie 'wchodzą'. Szkoda czasu.
Ty wiesz lepiej - to Twoja koleżanka.
Nawet o tym nie pomyślałam! Sam wywołałeś skojarzenia! To weee sobie kobietę znajdź, ną!
Można, ale co to za życie?!
Możliwe, nie widziałam. Tak często tu bywasz?
Jak się nie ma nic innego do dyspozycji to tak jak z Tobą - masz kota i zadowolony.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
jestemwczorajsza: Ty wiesz lepiej - to Twoja koleżanka.
Nawet o tym nie pomyślałam! Sam wywołałeś skojarzenia! To weee sobie kobietę znajdź, ną!
Można, ale co to za życie?!
Możliwe, nie widziałam. Tak często tu bywasz?
Jak się nie ma nic innego do dyspozycji to tak jak z Tobą - masz kota i zadowolony.
Jadzeg to raczej był płcią brzydką
Mówisz jakby to było takie proste jak wybranie się do księgarni po nową książkę
Do wszystkiego można się przyzwyczaić
Właśnie niezbyt, zaglądam raz na parę miesięcy. Choć teraz jest zima, wiec może będę to częściej robić. Cholera wie
Masz jedną wolną książkę w domu? To karygodne
A widzę, że dalej tu pełno oszołomów używających zaczepek na poziomie podstawówki.
Pomyślałby człowiek, że z tego się wyrasta, ale najwidoczniej tutaj jest inaczej.
Konto usunięte: Jadzeg to raczej był płcią brzydką
Mówisz jakby to było takie proste jak wybranie się do księgarni po nową książkę
Do wszystkiego można się przyzwyczaić
Właśnie niezbyt, zaglądam raz na parę miesięcy. Choć teraz jest zima, wiec może będę to częściej robić. Cholera wie
Masz jedną wolną książkę w domu? To karygodne A widzę, że dalej tu pełno oszołomów używających zaczepek na poziomie podstawówki.
Pomyślałby człowiek, że z tego się wyrasta, ale najwidoczniej tutaj jest inaczej.
Nie widziałam - nie uwierzę i nie potwierdze.
Hahaha, rzeczywiście. Może po prostu trochę więcej inicjatywy z Twojej strony?
W Opolu juz skończyły się hot studentki?!
Można, można. Ale kotek Ci nie ugotuje i nie posprzata.
Czyli latem, wiosną i jesienią wychodzisz do ludzi, a zimą zamykasz sie w swym zamku?!
Kupe pracy, obowiązków. Jestem Twoim przeciwieństwem, mi łatwiej faceta wyrwać niż wybrać się do księgarni! Czasu brak, na wsi mieszkam.
Poprzednie oszołomy wyrosły, nowe pokemony wylazly, gimnazjum nadal istnieje.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
jestemwczorajsza: Nie widziałam - nie uwierzę i nie potwierdze.
Hahaha, rzeczywiście. Może po prostu trochę więcej inicjatywy z Twojej strony?
W Opolu juz skończyły się hot studentki?!
Można, można. Ale kotek Ci nie ugotuje i nie posprzata.
Czyli latem, wiosną i jesienią wychodzisz do ludzi, a zimą zamykasz sie w swym zamku?!
Kupe pracy, obowiązków. Jestem Twoim przeciwieństwem, mi łatwiej faceta wyrwać niż wybrać się do księgarni! Czasu brak, na wsi mieszkam.
Poprzednie oszołomy wyrosły, nowe pokemony wylazly, gimnazjum nadal istnieje.
Faktycznie tylko parę osób widziało jak on wygląda..
Inicjatywa, mam jej sporo tylko do innych rzeczy
To w ogóle tam były jakieś kiedykolwiek?
Dlatego sam nauczyłem się gotować
Latem to wchodzę do bunkra, bo słońce parzy
Ale Ty masz faceta, więc po co Tobie wyrywanie drugiego lub trzeciego? To właśnie na wsi powinnaś mieć biblioteczkę własną, polecam
Niedługo przestanie istnieć, ale w mentalności pozostanie na wieki
Czy wróciłem, tylko przelotnie :)
Tu nie ma za bardzo do czego wracać, fotka dla mnie to byli ludzie, a teraz zostało tylko nieliczne grono tych, z którymi da się przeprowadzić jakąkolwiek rozmowę normalną.