Pytanie do Panów - jaki procent kobiet dających serduszka to u was samotne mamy ewentualnie z dzieckiem w drodze?
Skąd szanowne Panie wynajdują Partnerów na One Night Stand :D?
Fotka.pl a może lepiej SamotnaMatka.pl?
A ja mam inne pytania: ile procent w tym jest Panów po zaliczonych przez siebie zdradach, bo są samcami to mogą? Ilu postarało się o potomstwo i stchórzyło? Ilu się rozwiodło?
Tak więc spory procent ma coś na sumieniu, a narzekają najwięcej Ci co rozrabiali
Każdy/a zasługuje na szansę i szczęście. Pozdrawiam
P.S. Jak już to Fotka.com
Zastanawiałam się kiedy go ktoś trzepnie,bo inaczej musiałabym ja, a ktoś go trzepnąć musiał Samotnitatusiowiedowzięcia@.pl
Brawo :)
Uderz w stol a nozyce sie odezwa. Ogolnie to jest tak albo same daja byle komu bo sa tepe i nie wiedza nawet czyje to dziecko. Albo trafiaja na nieodpowiedzialnych patalachow. Mysle ze 50/50.
Sadzd ze wiele osob podchodzi zbyt lekko do seksu, traktuje go jako zabawe i wszystko za szybko zanim zdaza poznac owego wybranka a potem rozczarowanie.
Panom to w ogóle brak orientacji w terenie i natura pozbawiła ich zdolności logicznego myślenia. Gdyby ruszył z miejsca swoje szare komórki, to dawno doszedłby to tego,że do każdego dziecka i samotnej mamusi w ciąży, przypisany jest tatuś. No chyba że "samotna mamusia" parasolką sobie brzuch zrobiła? A to insza inszość i wiele to by wyjaśniało, a póki co, odsłoniło tylko pustkę w głowie.