Joł!
Co tyle tematów zablokowany bez sensu?
I nic tutaj się nie dzieje...... kto pamięta czasy, że nie można było iść siku bo by się nadrabiało kilka dobrych stron tematu?
Jak wyłączyć te powiadomienia z prawej strony? Wybitnie to irytująca opcja. Co chwilę pojawia mi się, że ktoś mnie kocha i uwielbia, dzizys.
Plany na weekend? Ja się jadę pobawić na torze, tak mam fajnie.
Pozdrawiam, ale starych, bo nowi nawet nie potrafią utrzymać tego forum.
lista tematów
Środa. strona 2 z 2
Joł!
Byłam na nowym "To" fajne nawet, stara wersja straszyła ale 30 lat temu, czy tam 20 ;D.
Zakupy nie dla mnie, bo nie lubię, w kinie nic nie ma ciekawego teraz, wybieram żarcie!
Sarna: Kurcze zaczne póki pamiętam, kolega MexRundi był w Pozaniu a my bezczebelnbe żadna nie była dostępna żeby wyjść na piwo z kolegą. trochę późno dał znać.. no ale
Nic dziwnego jak kurdę dał znać o 15 że o 18 będzie ;D. Wisi mi ta Menda obiad! Od chyba 7 lat, jak nie lepiej ;D.
;D
Konto usunięte: https://fotka.com/ustawienia/powiadomienia i odznacz sobie proszę opcję "powiadamiaj o nowej aktywności na Twoim profilu poprzez notyfikacje".
Senkju!
Konto usunięte: Po zakończeniu potrzebna będzie przewodniczka do pubu czy cuś w tym kierunku drogie panie koleżanki :D
Ja nawet nie jestem z Poznania, mam całe 40km do tego zatłoczonego miejsca, dzisiaj wyruszam o 21 na nockę a do Poznania jadę chyba za tydzień na zakupy polatać po King Crossie, przydałoby się jakies cieplejsze gacie na zimę kupić, spodnie do smigania po mrozach itd..
To jest główny powód do którego jadę do Poznania przeważnie, ale byłam latem w nowym zoo, kurcze jest troche kilometrów do łażenia, fajne miejsce jak lubisz takie widoki, przewodniczka mi zaimponowała opowiadała z takim zaangażowaniem jakby urodziła się wśród zwierzaków, troche anty jest nastawiona na ludzi, szło to wyczytać po jej słowach, ale bystra babka.
Magdaleno, wstydz się!
ja pamiętam czasy co nie można było napisać dwóch zdań w poście bo już kilka stron było.
pytanie z dupy, a i tak zawsze TOP!
MaqdaIena: kto pamięta czasy, że nie można było iść siku bo by się nadrabiało kilka dobrych stron tematu?
To forum to był czat nie forum :D Potok słów zdań głębokich przemyśleń tematów i to uczucie miło spędzonego czasu :D tak pamiętam... ale wszystko co dobre kiedyś się kończy dorasta za ciąża zakłada rodzinę a niekiedy umiera.
Nie wiem aczkolwiek te opcja chyba aktywna jest dla tych co mają konto chyba pół roku a przynajmniej gdzieś tak wtedy się aktywuje.
Wirtualna miłość jakie to proste i krótko trwałe :D
Drifting nice :D
tak dumnie się do tego muszę przyznać :D
Ja jestem małomieszczuchem i takie Poznaniowo mi nie straszne. Remontów już nie ma tych które były latem w mieście. Na drodze ze Śląska także drogowcy ustąpili i jest dużo nowych fragmentów trasy. Wyjeżdżając po minięciu miejscowosci Pleszew, Środa, Jarocin droga robi się pustawa a przynajmniej w łikend tak jest.
Sarna: ale byłam latem w nowym zoo, kurcze jest troche kilometrów do łażenia, fajne miejsce jak lubisz takie widoki,
Ale z Ciebie wiedźma. Trzeba było zamówić ładną pogodę a nie deszcz i wysyłać mnie do zoo żebym moknął ;) Nic z tego!
Sarna: przewodniczka mi zaimponowała opowiadała z takim zaangażowaniem jakby urodziła się wśród zwierzaków, troche anty jest nastawiona na ludzi, szło to wyczytać po jej słowach, ale bystra babka.
A jaka jest szansa że trafie na tę samą? Mają jedną przewodniczkę którą eksploatują do granic możliwości? Nic dziwnego że nie lubi ludzi a woli zwierzęta.
Każdy dzień jest dobry.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Konto usunięte: A jaka jest szansa że trafie na tę samą? Mają jedną przewodniczkę którą eksploatują do granic możliwości? Nic dziwnego że nie lubi ludzi a woli zwierzęta.
Nie wiem naprawdę ile mają przewodników.
ta przewodniczka, taka mała chuda i ruda, historie każdego zwierza zna, od uratowanych niedzwiedzi z jakiegoś cyrku, po bociany nieloty, Strusie Emu, wilki i ich dziwne zachowania, nie wiedziałam ze tylko można się dowiedzieć o dzikich zwierzakach po ich zachowaniu, ona od dziecka uwielbiała zwierzynę w wieku 7 lat przynosiła do domu zwierzęta ranne i je ratowała, od dziecka wiedziała gdzie jej miejsce.
Nie lubi zbytnio ludzi, bo wszystkie krzywdy jakie jakie dzieją się jej pupilom robi człowiek, chociaż nie powinno sie oceniać z góry, ale człowiek z natury jest zły i zachłanny, dla kasy i zabawy jest w stanie zabić niewinnego zwierzaka, zniewolić czy zranić.
Niestety jesteśmy najbardziej egoistycznym gatunkiem na ziemi myślimy że wszystko nam się należy.
Konto usunięte: le z Ciebie wiedźma. Trzeba było zamówić ładną pogodę a nie deszcz i wysyłać mnie do zoo żebym moknął ;) Nic z tego!
pogoda ma się niby poprawić od soboty, ale jak jest ciepło lepiej się zwierza, tym bardziej ze można tam usiąść i zjeśc normalny obiad, jest takie miejsce obok słoni.