Joł!
Co tyle tematów zablokowany bez sensu?
I nic tutaj się nie dzieje...... kto pamięta czasy, że nie można było iść siku bo by się nadrabiało kilka dobrych stron tematu?
Jak wyłączyć te powiadomienia z prawej strony? Wybitnie to irytująca opcja. Co chwilę pojawia mi się, że ktoś mnie kocha i uwielbia, dzizys.
Plany na weekend? Ja się jadę pobawić na torze, tak mam fajnie.
Pozdrawiam, ale starych, bo nowi nawet nie potrafią utrzymać tego forum.
lista tematów
Środa. strona 1 z 2
Wtedy byłem młody, teraz jestem stary, połącz fakty pomimo, że są dość nielogiczne i niespójne
Czyli to juz koniec drogi awansów, wyżej juz nie zajdziesz, nuuuuda
w garażu pewnie auto pokroju audi a8 czy bmw 7 ? : D
tylko błagam, nie pisz mi że nadal smigasz tym 30letnim japonskim trupem
LeonGrande: Wtedy byłem młody, teraz jestem stary, połącz fakty pomimo, że są dość nielogiczne i niespójne
Ty pusi Ty ;D
LeonGrande: Czyli to juz koniec drogi awansów, wyżej juz nie zajdziesz, nuuuuda
w garażu pewnie auto pokroju audi a8 czy bmw 7 ? : D
Zajdę, przejmę firmę ;D.
A8? BMW 7? Bleeeee.
Kochałam moją MX3, ale nie mam jej od dość dawna ;D.
Kupiłam z 1,5 roku temu auto o którym marzyłam, bo nic innego mi się nie podoba;D Śmigam Celicą, VII generacją ;D. Niebieską .
Cześć!
Chyba wreszcie weekend, w którym nie będę musiała pracować, więc nie wiem co z tym faktem zrobić. Dawno w kinie nie byłam i chyba się wybiorę na TO. Nigdy tego nie oglądałam. :D
Ahoj.
https://fotka.com/ustawienia/powiadomienia i odznacz sobie proszę opcję "powiadamiaj o nowej aktywności na Twoim profilu poprzez notyfikacje".
Nie mam ani planów, ani weekendów.
Chlip
MaqdaIena: Co tyle tematów zablokowany bez sensu?
I nic tutaj się nie dzieje...... kto pamięta czasy, że nie można było iść siku bo by się nadrabiało kilka dobrych stron tematu?
Jak wyłączyć te powiadomienia z prawej strony? Wybitnie to irytująca opcja. Co chwilę pojawia mi się, że ktoś mnie kocha i uwielbia, dzizys.Plany na weekend? Ja się jadę pobawić na torze, tak mam fajnie.Pozdrawiam, ale starych, bo nowi nawet nie potrafią utrzymać tego forum
No siema!!
Kurcze zaczne póki pamiętam, kolega MexRundi był w Pozaniu a my bezczebelnbe żadna nie była dostępna żeby wyjść na piwo z kolegą. trochę późno dał znać.. no ale..
co do forum, szkoda gadac, nawet nie ma z kim potrolowac, wszystko spięte i sztywne.
tradycyjnie jeden długi wybieg a w niedziele trzeba na nockę zapierdzielać.
w ustawieniach i powiadomienia, chyba gdzieś tam.