AIVAS
Reputacja: -104 | BluzgometrTM: 9
AIVAS
  21 września 2017 (pierwszy post)

Szacunku i empatii öd bab nie dostaniesz :) Ty masz byc tylko dostarczycielem dwoch rzeczy. Sper..my i srodkow do przezycia dla jej i bachora. Facet, ktory nabiera watpliwosci co do siebie czy relacji nie daje poczucia bezpieczenstwa (w dzisiejszych czasach to brzmi niedorzecznie) i po prostu samiczka rezygnuje z takiego. Rzadaja od facetow wsparcia o same gardza takimi, ktorzy go potrzebuja :)

irbit
irbit
  21 września 2017

hahahahahahs ...

BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  21 września 2017

miejcie jądra panowie albo wy ruchacie albo jestescie ruchani

Erf
Erf
  21 września 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie sądzę aby egoizm dał jakieś budujące efekty. Ale jak komuś nie straszna pustka, to proszę bardzo.

Szkoda dyskutować z jakimiś trolami z wykopu albo innego karaczana. :-)
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  21 września 2017
AIVAS
AIVAS: LorenzoAdam: Nie sądzę aby egoizm dał jakieś budujące efekty. Ale jak komuś nie straszna pustka, to proszę bardzo. kekłem. Każda psychoterapia nastawia człowieka na swój egoizm (zdrowy). Pomyśl, czy one nie są egoistyczne? Tyle, że przykrywają to pod płaszczykiem pt: "ja chcę poczucia bezpieczeństwa".

no
Maniek12
Maniek12
  21 września 2017
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie: miejcie jądra panowie albo wy ruchacie albo jestescie ruchani

małostkowy jesteś,nie rozumiesz o co chodzi
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  21 września 2017
Maniek12
Maniek12: BekaZciebieModzie: miejcie jądra panowie albo wy ruchacie albo jestescie ruchani małostkowy jesteś,nie rozumiesz o co chodzi

jasne ze nie rozumiem bycia cieniasem
Maniek12
Maniek12
  21 września 2017

buahaha,tacy jak Ty są tylko mądrzy przed monitorem.

Asyko
Asyko
  21 września 2017
Maniek12
Maniek12: buahaha,tacy jak Ty są tylko mądrzy przed monitorem.

Być mądrzejszy od niego :ninja:
AnnaDee
AnnaDee
  22 września 2017

Panowie, skąd tyle jadu I goryczy w tych wywodach waszych? Wniosek nasuwa się jeden, albo szukacie tych kobiet nie tu gdzie szukac powinniscie, mam.na mysli kandydatki na partnerkę do wspolnego, dalszego zycia, albo zbyt wiele oczekujecie,.nie dając nic, albo niewiele w zamian. Nie wszystkie kobiety to “modliszki“ Są takie, które przez wiekszosc zycia stają na glowie zeby utrzymac dom, rodzinę nierzadko niancząc oprocz dzieci niedojrzalego I nieprzystosowanego do zycie partnera, ktoremu mamusia wmowila, ze jest pępkiem swiata. To działa w dwie strony, niestety. Wybieracie sobie na zony czy partnerki lalunie ktore owszem wyglądają, ale poza sztucznymi rzesami, tipsami I toną makijazu nie mają krzty rozumu, a potem kubeł zimnej wody i ....bo to zła kobieta była...

LorenzoAdam
wpis jest ukryty
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  22 września 2017
Maniek12
Maniek12: buahaha,tacy jak Ty są tylko mądrzy przed monitorem.

Nie, nie przed monitorem ale tego pewnie nie mozesz sobie wyobrazic bo dajesz byle typiarze zrobić z siebie byle kundla leżącego pod drzwiami i czekającego na jej przyjscie do domu. Nie znam Cie i z pewnoscia nie jestes kims komu bym chcial zaimponowac. Chcialem tylko wyrazic swoją opinie bo z tego co obserwuje po moich znajomych to tak wlasnie wygląda

Konto usunięte
Konto usunięte: Panowie, skąd tyle jadu I goryczy w tych wywodach waszych? Wniosek nasuwa się jeden, albo szukacie tych kobiet nie tu gdzie szukac powinniscie, mam.na mysli kandydatki na partnerkę do wspolnego, dalszego zycia, albo zbyt wiele oczekujecie,.nie dając nic, albo niewiele w zamian. Nie wszystkie kobiety to “modliszki“ Są takie, które przez wiekszosc zycia stają na glowie zeby utrzymac dom, rodzinę nierzadko niancząc oprocz dzieci niedojrzalego I nieprzystosowanego do zycie partnera, ktoremu mamusia wmowila, ze jest pępkiem swiata. To działa w dwie strony, niestety. Wybieracie sobie na zony czy partnerki lalunie ktore owszem wyglądają, ale poza sztucznymi rzesami, tipsami I toną makijazu nie mają krzty rozumu, a potem kubeł zimnej wody i ....bo to zła kobieta była...

Masz racje. Wszystko co napisalas dziala w 2 strony. To samo robią kobiety...

.
Maniek12
Maniek12
  22 września 2017

BekaZciebieModzie

na szczęscie nie jest jak mnie oceniasz,hehe ale muszę przyznać racje ze trafnie wymianiasz niektóre relacje.

AnnaDee mi sie wydaje że dialog dotyczy kobiet wolnych-singielek.Inne kobiety co sa naprawde wyśmienitymi żonami,matkami i tak jak piszesz dają z siebie całe swoje zdrowie-życie aby rodzine utrzymać,dbac o nią są nietykalne;)
W dwie strony działa?Owszem ale nie na tym samym poziomie.

WiechP
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
WiechP
  22 września 2017

Cześć jak u nas

GRADEK83
GRADEK83
  22 września 2017

"Konstatujac" co to znaczy ?

Co do tematu to nikt n8kogo do niczego nie zmusza chcesz zaruchac to wyrywasz laske chcesz miec rodzine robisz dzieciaka chcesz nie płacic alimentów nie rob dzieciaka idz na dziwki. Nikt nigdy nie wie jakie jest jego powołanie...Fajnie to było kiedys jak Pan ziemski miał prawo do pierwszej nocy i ruchał wiesniakowi młoda zone a w 90% zazwyczaj konczylo sie to zajsciem i bidny chłop musial wychowywac bekarta ale chlopu to nie przeszkadzalo bo i on swoich dzieciakow natrzaskał nie kiedy nawet dyche XD tak zboczyło mi sie z tematu XD

Maniek12
Maniek12
  22 września 2017

hehehe

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.