Czemu facet mający kochającą, troskliwą, uczciwą, zaradną, wierną dziewczynę szuka innej i ją zdradza ?
ważne pytanie ;) strona 1 z 2
Bo nie każdy dojrzewa do pewnych rzeczy i przez większość swego życia pozostaje świnią.
Nie każdy człowiek docenia to co ma i kieruje nim hedonizm, nie patrząc przy tym czy kogoś rani czy nie. Jednak lepiej dowiedzieć się o takim gnoju wcześniej niż mieć ze sobą wspólne dzieci czy życie. Nie warto być z kimś kto jest niczego nie wart.
kiedyś gadałem z taką mężatką to powiedziała że ona nie zdradza tylko potrzebuje zmiany i to nie zdrada tylko element który sprawia że jej związek z mężem jest idealny ... cóż szkoda gościa bo pewnie porządny chlopina ale taka jest kobieca logika ...
Rok 2017 a ludzie nadal myślą, że charakter jest zależny od płci.. kochani, nigdy definitywnie nie oznajmicie, ze TYLKO męzczyzna jest w stanie zdradzic kobietę i działa to też w drugą stronę :) jedynymi cechami przypisanymi do płci są cechy fizyczne (chociaz mamy XXI wiek, nawet temu zaufac nie mozna) i dziwnie sie czuje muszac tłumaczyc tak oczywiste sprawy dorosłym (chyba) ludziom.
a jeśli chodzi o sam fakt zdrady to już świński charakter jest chyba wystarczajacym argumentem bo normalnych wytlumaczen chyba nie idzie znalezc ;)
jako, ze to moj pierwszy post, przywitac by sie wypadalo. Teraz do meridum. 10 lat bylem dj em w sląskich klubach. To kobiety w wiekszosci jako pierwsze decydowaly sie na zdrady i to z ich inicjatyw do tego dochodzilo. Nieststy przezylem to i to cholernie bolalo, pomimo swej skromnosci jestem dobrym facetam, a moja dobroc zostala trzykrotnie wynagrodzona przez zdrady.....