gdybym mógł być 10/10 loszką choć na jeden dzień to podszedłbym do jakiegoś spierdoksa, poderwał go i ośmielił i mówił mu że jest fajny, a jednocześnie dałbym kosza jakiemus alfa sebkowi i go wyśmiał
a wy?
lista tematów
A wy co? strona 1 z 2
No na razie jesteś 2/10 metroseksualisto.
Dzejmi: podszedłbym do jakiegoś spierdoksa, poderwał go i ośmielił i mówił mu że jest fajny, a jednocześnie dałbym kosza jakiemus alfa sebkowi i go wyśmiał
a wy?
Prawdziwy facet nie zajmuje się głupotami a i nie fantazjuje by być babą. Także nie każdy ma takie marzenia jak ty spierdoksie.
Ej ale czemu obrazacie tego goscia? :D dajcie mu spokoj, podzielił się swoimi fantazjami i spoko! Hahah
Ja jakbym przez jeden dzień mogła być facetem, to chodziłabym po ulicy i napierdzielała cwaniaczków i napinatorów jak wy :D
tiramisu: Ja jakbym przez jeden dzień mogła być facetem, to chodziłabym po ulicy i napierdzielała cwaniaczków i napinatorów jak wy :D
Czyli sugerujesz, że użytkownicy fotka.com są cwaniaczkami i napinaczami poza internetami? Podziwiam optymizm :)
PS. Kierując się najprymitywniejszymi instynktami postanowiłem odpisać jedynie ładnej użytkowniczce w formie zaczepki - żałosne.
tiramisu: Ej ale czemu obrazacie tego goscia? :D dajcie mu spokoj, podzielił się swoimi fantazjami i spoko! Hahah
Ja jakbym przez jeden dzień mogła być facetem, to chodziłabym po ulicy i napierdzielała cwaniaczków i napinatorów jak wy :D
czyli nie mamy prawa wyrazic swojego zdania i najchetniej wyjasniłabys to nam siłowo? Bardzo tolerancyjne i intelektualne podejscie
Konto usunięte: Czyli sugerujesz, że użytkownicy fotka.com są cwaniaczkami i napinaczami poza internetami?
Nie mówię że wszyscy użytkownicy tacy są, ale kolesie, którzy cisną Dżejmiemu za to co napisał :D
Konto usunięte: czyli nie mamy prawa wyrazic swojego zdania i najchetniej wyjasniłabys to nam siłowo?
Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, ale nikt nie ma prawa obrażać przy tym drugiej osoby.
Dziękuję bardzo. Jestem tego świadoma :D