komu sie zdarzylo ze kobiety podsylaly na priv swoje polnagie czy nagie zdjecia i z jakich powodow to robily ?
lista tematów
nagi fotografie strona 1 z 4
Chyba każdemu hmm... Powody pewnie 20 % aby ktoś ja kokietowal, 30% aby podniosła swoje libido, 20% żeby wzbudzić zainteresowanie którego jej w domu brakuje i w 30% w celach czysto zarobkowych hehe ... No można też wliczyc w to menopauze lub polug ja hormony robią z mózgu kisiel
Pytam o te podsylane nagie czy wyzywajace fotki przez nie ktore kobiety bo ja tak mialem . U mnie robily to chyba chcac zachecic do znajomosci tutaj . Natomiast nie wiem co staloby sie pozniej gdybym jakos na to parl do przodu
Konto usunięte: Pytam o te podsylane nagie czy wyzywajace fotki przez nie ktore kobiety bo ja tak mialem .
Podejrzewam ze to jakieś fejki wysyłają , ile to mają kopiuj np zdjęcie z jakiegoś sex portalu i potem rosyłają to jako Spam.
Powiecie sobie sam , jaka Dziewczyna zachęca do znajomości pierw wysyłając takie fotografię jak to na zwałeś.
Nie licz w tym przypadku na znajomość
wiem ze mozesz miec racje chyba to to jakies lafiryndy szukajace jednego wrazenia jak na portalach erotycznych bo przecierz takie sa i na pewno czesc tych dziewczyn bywa i tu na fotce
Konto usunięte: komu sie zdarzylo ze kobiety podsylaly na priv swoje polnagie czy nagie zdjecia i z jakich powodow to robily ?
Rownie dobrze mozna skierowac to samo pytanie w druga strone. Po co mezczyzni kobieta wysylaja tego typu fotki, ani to fajne, ani smaczne :)...
Zarowno jedna jak i druga plec pewnie ma ku temu swoje powody... chec zrocenia na siebie uwagi? chec sprawdzenia jak ktos zareaguje? chec dowartosciowania sie?
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)