Zresztą ich śmiałość przecież nie wykracza poza internet, by na ulicy do podobającego się im ciacha podbić na naturalesie, takie chojraki w necie, a na ulicy tchórzyczki, czy aby to pewna prawda ?
Pozd
Dziewczyny na fotka.com w wieku 16-25 dodają gołe zdj / vid
Zacny one same się pchają w nasze świadomości, doceń, i kontynuuj obczajkę co tu będzie ogar za moment
PS. Jak by co ogar je Ty ze mną, razem ( bez znaczenia nasze lokalizacje - damy radę! )
O zgrozo, nie jedna widzi tego posta, zna się na rzeczy i pod żadnym pozorem nam nie zaprzeczy, bo obudzenie świadomości, jest piękne, i choć lubi podwijać sukienkę, to mogę złapać Cię za rękę i poprowadzić, ku lepszym czasom, nie tylko dla Ciebie dziewczyno / kobieto / nimfomanko.
Pozdr
No i co z tego? Masz z tym jakiś problem czy co?
Niech se beda jakie są. Jak widac masz ból dupy bo kobiety/dziewczyny nie są takie, jak ty byś tego sobie życzył.
Kolejny prostak,który wyżej sra niż dupe ma i ma wielki problem z tym, że kobiety nie są takie jak on chce..
Rzygam już tym. 80% januszy na fotce ma taką zyebaną mentalnosć.
Bol dupy sie zaczyna chyba po 50tce....
jest taki dowcip troche seksualny. Ale wlasciwie podsumuje cala ludzkosc w troche Ironiczny sposob.
== sumie ciekawe nowe dowcipy maja na portalach z humorem hahahahaha
======Seryjny morderca ciągnie kobietę do lasu w celu wiadomym. Kobieta krzyczy przerażona:
- Ale ponuro i ciemno w tym lesie. Bardzo się boję!
Na to morderca:
- No, a ja co mam powiedzieć? Będę wracał sam...
======
Stoi wkurzony na maksa facet w łazience i wyrywa sobie garściami włosy łonowe, rzucając nimi na lewo i prawo. Nagle wchodzi do łazienki żona:
- Kochanie co ty robisz?!!
Mąż na to:
- Nie chce ch.. stać, to nie będzie leżal na miękkim!
======Leży facet w szpitalu, ręce i nogi w gipsie, nie może się ruszać. Przychodzi pielęgniarka, żeby go umyć, po chwili wraca do dyżurki i opowiada koleżankom:
- Wiecie, ten facet ma wytatuowane na penisie "POLA"!
Następnego dnia druga pielęgniarka po umyciu tegoż samego pacjenta wraca do dyżurki i mówi:
- Wcale nie ma wytatuowane na penisie "POLA" tylko: "PAMIĄTKA Z KONSTANTYNOPOLA"!
ja jestem ciacho, tylko że ukryty, wiem dobrze jak wyglądam - co sie ze mną dzieje, gdy otoczenie jest przyjazne i co sie ze mną robi gdy jest wredne szwinskie jak samica
No i g*wno z tego prostaczko. To ty masz wieczny ból dupy o wszystko. Większość twoich postów, to w*urwiające zrzędzenie i przypieprzanie się do innych za to co mówią, za wyrażoną opininę. Strofujesz innych jakbyś sama wszystkie rozumy zjadła pani wyrocznio, a przy tym ne stronisz od epitetów. Jesteś tak cholernie irytującą babą, że krew zalewa jak czyta się te twoje wypociny i wieczne pretensje, więc może daj na luz i zaakceptuj fakt, że każdy może mieć własne zdanie w danej kwestii?
Co za wredny babsztyl...