Jak wytrzymać z człowiekiem któremu palec prosto w dupie trzymasz była taka sytuacja, pies zrobił, to co zrobił zesikał się trzeba było to posprzątać na to Kamil U nawrzeszczał na mnie że mam to zostawić że jestem poje..a zaczęliśmy się szarpać wpadłam w amok chciałam go zabić ale on jest silniejszy, i ze mną wygrał, w takich sytuacjach, trzeba dzwonić na policje ale powiedzcie mi co to da jak jest awantura w domu i oni przyjdą spiszą zeznania i po sprawie? Tak jest za każdym razem palec prosto w dupie trzymasz a on jeszcze nie zadowolony.
lista tematów
Jak wytrzymać z szajbusem któremu palec prosto w dupie trzymasz strona 2 z 2
Ja to nie mogę was zrozumieć to są wasze problemy a wy dzielicie nimi publicznie . . Masakra wam wszystkim przyda się dobry PSYCHIATRA . Szok .
No.moze i.przesadzilam troche ale ja nawet i swoim bliskim nie mowie o moich problemach a wy tu tak otwarcie o nich mowicie
MOZE ZADZWONIC DO EGZORCYSTY?
ALBO UCIAC PALUCHA?
A DUPSKO ZAKLEIC SUPER GLU? jak to rodzinne klotnie to sie beda ciagly do usrany smierci. sa ludzie -ktorzy z nudow sie kloca z byle powodow. Stare nie rozwizane handry tobia nowe klotnie. Tak ja mam czasami w rodzinie. Wtedy olewam sprawe i zmieniam tematy.