Jak wytrzymać z człowiekiem któremu palec prosto w dupie trzymasz była taka sytuacja, pies zrobił, to co zrobił zesikał się trzeba było to posprzątać na to Kamil U nawrzeszczał na mnie że mam to zostawić że jestem poje..a zaczęliśmy się szarpać wpadłam w amok chciałam go zabić ale on jest silniejszy, i ze mną wygrał, w takich sytuacjach, trzeba dzwonić na policje ale powiedzcie mi co to da jak jest awantura w domu i oni przyjdą spiszą zeznania i po sprawie? Tak jest za każdym razem palec prosto w dupie trzymasz a on jeszcze nie zadowolony.
Jak wytrzymać z szajbusem któremu palec prosto w dupie trzymasz strona 1 z 2
jak będzie miał haka w dupie to przestanie podskakiwać, zegnij palec
ale niewdzięczny
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM
@OlaUlerych
No to może zamiast prosto" to go trzymaj krzywo? Może on nie lubi jak mu "prosto" ten palec trzymasz? Swoją drogą ..jakoś czuję się słabo, bo przeczytaniu tego tematu...
"Jak wytrzymać z człowiekiem, któremu palec prosto w dupie trzymasz(...)" taka przenośnia odnośnie twoich starań jest całkowicie do dupy.
A brata (jak to ktoś zasugerował)/męża/kochanka czy kim on dla ciebie jest, po prostu zostaw... w czym problem? Straszną patolą mi tu zalatuje. Facet nazywa cię poje**ną, bo chcesz w domu po psie posprzątać, on natomiast nakazuje ci zostawić ten bajzel (mocz ot tak zostawić na podłodze?).. szarpać się z powodu moczu psiaka? Wpadać w amok, w którym dominuje chęć morderstwa? ...to już konkretna patologia.
Dobry psychiatra dla ciebie i dla Kamila U. POLECAM! Magda Gejzer
Często w obiegowym języku słyszę powiedzenie...."włóż mu palec do d**y a on i tak zrobi swoje" chodzi w nim o nieugiętość postawy, niezmienne zdanie i poglądy. W przypadku zaś osoby wypowiadającej to zdanie, bezsilność, niemoc. W sumie dobrze zakamuflowany przekaz i osobiście nic więcej bym się tutaj nie doszukiwała, a już na pewno, nie umawiałabym nikogo na spotkanie z psychiatrą :)
Zakładają niebieską kartę i siara bo co jakiś czas chyba policja wpada na bazę sam dokładnie nie wiem jak to jest ale ma się wtedy kłopoty...
A kochasz go jeszcze ?
Aha, oj oj, to szkoda, ale nie musiałaś tego robić, bo by można było Twój pępuszek wkomponować w te kucyki i byłby oczkiem Rainbow Dash :):*