Chcielibyście żeby zrobić własny interes w sensie otworzyć klub sportowy z kawiarnią moglibyśmy się spotkać tam co o tym sądzicie
lista tematów
wlasny interes strona 1 z 2
A ja mam lepszy pomysł, może wypożyczalnia Słowników Ortograficznych i Poprawnej Polszczyzny? Dobry pomysł, nie? ..taki na czasie ;)
Pomysł dobry, ale raczej nie byłoby popytu :( Ludzie ostatnio nie wiedzą po co te rzeczy służą. A co mnie najbardziej rozpierdziela, to automatyczny podkreślnik na czerwono, gdy się źle napisze, lecz ludzie i tak tego nie ogarniają :D
@RedRiding1978"Ta pani jest absolwentką liceum, jednego z najlepszych w Wawie ,nie to co wy .... więc nie uczcie ja jak pisać"
Ooo! Wypraszam sobie Królu Złoty, wycieczki ad personam zachowaj dla siebie!
Ja nikogo nie pouczam ani nie ganię. Udzieliłem się w wątku, podając SWÓJ POMYSŁ NA BIZNES, bo podany przez autorkę uważam za zbyt ekstrawagancki. Mój plebejski umysł nie ogarnia sensu tworzenia kawiarni w/przy klubie sportowym.
-Tak, poczułem się "dotknięty" Twoim postem. Idę Cię zablokować .
Ooo! Wypraszam sobie Królu Złoty, wycieczki ad personam zachowaj dla siebie!
Ja nikogo nie pouczam ani nie ganię. Udzieliłem się w wątku, podając SWÓJ POMYSŁ NA BIZNES, bo podany przez autorkę uważam za zbyt ekstrawagancki. Mój plebejski umysł nie ogarnia sensu tworzenia kawiarni w/przy klubie sportowym.
-Tak, poczułem się "dotknięty" Twoim postem. Idę Cię zablokować .
Jakoś moja mama ma klub ludzie są zadowoleni a wy tylko ciągle pretensje może się w końcu ogarnijcie a nie złe komentarze bo sami nie wiecie czego chcecie jak wam dogodzić hehe
Termin "Klub Sportowy" kojarzy mi się z organizacjami sportowymi realizującymi zadania z zakresu jakiejś dyscypliny sportowej np. Piłka Nożna.
Może chodziło autorce tematu o klub nocny, klubokawiarnie itp.