Ja jak najbardziej. Musiała by ta kobieta zrobić dobre 1 wrażenie :-) Pozdrawiam damy. Zapraszam do rozważań i szczerych odpowiedzi. Z góry dziękuję.
Czy poszlibyście lub pojechali z niedawno poznaną osobą na rewelacyjny koncert?
Pani Sarnie dziękuję za wideo. Uwielbiam skrzypce i nie tylko. Bardzo cenię profesjonalnie umiejących grać.
CuteNinja długo grasz na gitarce? A pro po tematów muzycznych. Nie żebym się podwalał do Ciebie. Wiem Jesteś zajęta. Pozdrawiam Ciebie i narzeczonego czy tam męża.
Myślę że dużo wypowiedzi jest naciąganych szczególnie przez kobiety, może się myle może nie a te tzw. Odważne zapraszam do znajomości i na wycieczkę po europie jestem normalnym facetem a to nie sex oferta mam poukładane w główce nie jestem zboczeńcem :) pozdrawiam
Wycieczka po Europie? Ale przypał, dobre :D. Nie chodzi o to, czy ktoś jest zboczeńcem, psychopatą ale tak po ludzku czy będziemy się w swoim towarzystwie dobrze czuć, więc na takie coś warto zabierać znane już nam osoby. Ja bym nie wytrzymał w długiej podróży po Europie z kobietą która mnie denerwuje lub ma zupełnie zgodny ze mną charakter. :) Ale co kto woli.....