Hej. Kilka pytań z rana.
Jak tam mijają wam ciepłe dni, macie fajne jeziora w pobliżu? dejcie jpg w temat.
Plany na wakacje, wyjazdy, ceny...?
Gdzie Earth?
Pytanie z innej beczki w sumie to głównie o to chodziło, ale dodałam tez inne, żeby mode nie wywalił na dział "Moda i Uroda"
więc zrobiłam sztuczny tłum innymi pytaniami.
Czy wypada iść w białej koronkowej sukience na wesele koleżanki? kiecka krótka prosta przed kolana, nie zadne wymyslone falbanki.
temat ma zdania podzielone jedni mówią, że biel to kolor pani młodej i nie wypada ubierać takich kolorów na kogoś slub, bo oznacza to że lekceważysz młodą?
Inni mówią, że to wiejskie zabobony i nikt nie stosuję się już do tego od dawna.
Pomóżcie drodzy forumowicze, ja wiem że zawsze można na was liczyć xd
lista tematów
Trudne sprawy;D strona 1 z 3
Cześć łania. Więcej pracy niż stopni na termometrze. U mnie same fajne jeziora.
Trochę nad morze, trochę do Torunia, trochę na Woodstock. Wszędzie drogo.
Nie brałam.
Nie wiem, czy wypada, ile ludzi tyle opinii pewnie. Ja bym poszła, mam fetysz na białą koronkę Zawsze możesz też zapytać koleżankę, czy ma coś przeciwko.
Man dwa fajne jeziorka jedno w Polsce drugie w Niemczech.
Wieczny dylemat Morze albo Góry ale chyba Góry w tym roku.
Pewnie na wakacjach
Idż w tym w czym będziesz czuła się dobrze i tak wszyscy będą paczyli na młodych .
Konto usunięte: Czyś Ty zgłupiała! Bialy jest dla panny młodej zarezerwowany. Poza tym nie możesz wyglądać lepiej niż ona.
lepiej nie będę wygladąć o to się nie martwię, tyle ze widywałam kobiety w kremowych czy białych, skromnych sukienkach na weselach, coraz więcej babek ubiera takie kiecki i dlatego się pytam, bo zdania są różne, jedni mówią, nie wolno!! nie wypada, inni że kobito to nie te czasy żeby tak ktoś jeszcze myślał, każdy ubiera się jak chce, naprawdę trudne sprawy..:D
u nas jeziora są piękne, tylko ratowników za dużo.;/
jedziesz gnój od smoka wawelskiego wywalić?
tak naprawdę, to w Krakowie nigdy nie byłam.
Ja w tym roku jadę w góry do Szklarskiej w sierpniu i za tydzień na wekend nad morze tak tylko sobie poplażować o ile bedzie pogoda.
no hej, nindża.
tzn gdzie dokładnie?
xd
tez właśnie o tym myślałam.
no własnie tam będzie 120 osób, akurat ktoś na mnie zwróci uwagę..;D
[quote=Sarna]no własnie tam będzie 120 osób, akurat ktoś na mnie zwróci uwagę..;D
Co zrobisz z tym , że ładnemu we wszystkim ładnie.
U mnie na Śląsku nie ma wielu jezior za to jest sporo zbiorników wodnych. Jaka różnica? Jeziora utworzyły się same lub jak kto woli przez naturę. Cofające się lodowce i te sprawy.
Zbiorniki wodne powstały ręką ludzką. Tutaj mamy kopalnie piasku podsadzkowego używanego w kopalniach węgla. Piasek kopie się metodą odkrywkową a powstały wielki dół zalewany jest wodą.
Śmiem twierdzić że nawet nad Bałtykiem nie ma tak czystych plaż jak w śląskich "fabrykach piasku" :D
Earth = Erf ostatnio.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!