Co albo czego Szukają
lista tematów
Kobiety strona 4 z 7
Konto usunięte: Chyba Panie z lekka przesadzają....Wiem że to popularne słowo na forum jest oklepane jak "obuch siekierki tj... generalizacja
Dajcie z lekka na luzik
Spoczko. Ot ja nie piszę tego całkiem na poważnie, bo zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy faceci, ani nawet pewnie nie większość. Skoro jednak takimi pierdami można zarzucać ciągle w jedną stronę, to czemu nie w drugą?
a belormorth nie przesadza twierdzac ze kazda leci na ciapatych?
nie rozumiem kobiet z fotki.
facet napisze "kazda to suka i leci na hajs!"
to milczą.
jak jakas napisze "kazdy facet leci tylko na cycki" to te sie nagle budzą i piszą "nie przesadzajcie i nie generalizujcie"
a jak jakas napisze "nie kazda leci na hajs, ja nie lece" to te laski z fotki tez sie budza i pisza "ja tez nie ale sie tym nie chwale, wiem ze jestes atencyjna dziwfka i musisz sie popisywac jaka ty jestes wyjatkowa i inna" lub "nie klam laska, kazda taka jest a ty tylko udajesz by oszukac tego biednego poszkodowanego przez jakas suke faceta..."
dziwi mnie to ze kobiety bronią obrazajacego kobiety faceta a atakuja broniace sie przed jego atakami laski... Lub atakujace go w rewanzu
serio dziwne
czyzby przypadlosc podobna do syndromu sztokholmskiego?
Belormoroth
No i przepadłeś człowieku z kretesem :)) Wszak nie ma nic gorszego jak zacząć wojnę z feministkami buhahaha
Tyle dobrego że nie bierzesz tego do siebie
Rób co chcesz
Teraz kolej na Pantherke:
Skoro tak twierdzi to jego zdanie (przytoczę Ci punkt regulaminu) Nie zgadzasz się ale uszanuj.Nie jestem tym zaskoczona
Nie omijaj bluzgometru, pisz śmiało
Panthera: i musisz sie popisywac jaka ty jestes wyjatkowa i inna" lub "nie klam laska, kazda taka jest a ty tylko udajesz by oszukac tego biednego poszkodowanego przez jakas suke faceta..."
Daj na to dowód...przytocz moje słowa które to potwierdzą.Wątpię że to znajdziesz
Poczytaj co to jest dziecko. Pamięć masz słabą...nie pamiętasz jak ramię w ramię stałyśmy po stronie "biednych" kobiet? Czas dorosnąć. Im bardziej przeciwstawiasz się tym zarzutom, tym bardziej pokazujesz też swoją winę. Pokój dziecko
Adrian3303: Nawet ja to pamiętam. To były moje początki na forum. I jak widać od tego czasu niewiele tu się zmieniło.
Wiele się zmieniło....nieliczni użytkownicy zrozumieli że muszą dbać o własny tyłek, a nie uciskanej większośći która ma gdzieś to co o nich myślą faceci.
Mój podpis na forum wyczerpuje wszystko w tej sprawie