Siema, wiem, ze nie jestem geniuszem z ortografii, jednak patrzac na niektore komentarze, a raczej proby napisania czegokolwiek pod zdjeciem, czesto sie zastanawiam, czy nie wstyd takiemu gosciowi pisac zdania z takimi bledami ortograficznymi.
"wyglondasz, lubiem, chcem, itp"
Czy autor nie widzi jak pisze zdania?
Nie raza Was dziewczyny takie bledy w komentarzach?
Moze niektorzy zamiast pisac komentarze, powinni tylko emotki wklejac i w miedzy czasie wrocic do szkoly?
To az w oczy razi strona 2 z 3
Eldim on miał dysleksję, zdiagnozowaną. :) Interesował się różnymi wierzeniami (religiami), czytał mangę i takie tam różne książki, dodatkowo był świetnym matematykiem, a tutaj logika jest potrzebna ale głupim bym go w życiu nie nazwał.
Analfabetyk też człowiek kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień ... nie pchać się tak LUDZIE! starczy kamieni dla wszystkich
Tacy "gramatyczni naziści" najczęściej zakładają tematy "czemu kobiety leco na kase i fure", albo "poznam dziefczyne do zwionzku"...
Chyba dysgrafię, bo w przeciwnym wypadku miałby również problemy z czytaniem a on ... jak sam piszesz z tym problemów nie miał, bo czytał b. dużo....nie pisaniem :)
No brawo Ty xD
Jest gro bardzo dobrych specjalistów w swoich dziedzinach, którzy mają problemy z pisaniem. Są bardzo inteligentni i naprawdę b. dobrzy w tym co robią. Nie każdy musi być orłem we wszystkim. Wy akurat jesteście dobrzy w kłapaniu dziobami(literkami) oni w czymś innym
Chyba dysgrafię, bo w przeciwnym wypadku miałby również problemy z czytaniem a on ... jak sam piszesz z tym problemów nie miał, bo czytał b. dużo....nie pisaniem :)
No brawo Ty xD Specjalista orzecznik xD
Jest gro bardzo dobrych specjalistów w swoich dziedzinach, którzy mają problemy z pisaniem. Są bardzo inteligentni i naprawdę b. dobrzy w tym co robią. Nie każdy musi być orłem we wszystkim. Wy akurat jesteście dobrzy w kłapaniu dziobami(literkami) oni w czymś innym
Zgadza się przede wszystkim ten sam, alarmujący poziom jadu oraz niedorzeczności. Fik, fik.
Jesteś bardzo "inteligentny" :D prawie jak twój mentor :D Twoja alma mater to....? Tak z ciekawości pytam :)
wiecie, ze chipsy keczupowe Styxy sa niezdrowe, kaloryczne i bardzo dobre, to tak napisałam jakbyście mieli wątpliwości.
- dlaczego tylko i wyłącznie skierowane do dziewczyn? A co to, opinia płci przeciwnej jest mniej wartościowa? Mężczyźni nie otrzymują "rażących" komentarzy? Kobiety nie popełniają błędów? Czyli faceci są niedouczeni? Jawny seksizm
- hipokryzja tu wybija; autor czepia się błędów innych a sam nie raczy użyć polskich znaków; lenistwo?
Co do błędów ortograficznych (i tych innych również), razi mnie to niezmiernie i szczerze powiem, że nie wytrzymałbym w związku, gdzie druga osoba sypie błędami raz po raz (wierzcie mi, już to sprawdzałem).
Jeśli zaś chodzi o usprawiedliwianie takich osób różnymi dysfunkcjami - bzdura! W dobie komputeryzacji i słownika w przeglądarkach podkreślającego błędy (czy też słownika w komórkach z funkcją autokorekty), takie przypadki nie mają miejsca i według mnie należy je piętnować. To jest czyste lenistwo i nic więcej.