Muszę się was poradzić koledzy i w ostateczności koleżanki w sprawie mojego gustu na podstawie moich ulubionych profili czy waszym zdaniem jest mizerny a może wygórowany jeśli mielibyście go ocenić w skali od 1 do 10 to tak z ręką na sercu ile byście dali?
Czy na podstawie takich danych moich i nie tylko np podglądając u kogoś można określić jaki kto jest ?
I pytanie posiłkowe dla trolli gdzie jest słonko kiedy śpi ?
lista tematów
Jak oceniacie mój gust ? strona 1 z 2
A powiadaja, ze madrzy ludzie sie nie nudza.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
No albo lubię się oszukiwać że wszystkie takie ładne a prawda zazwyczaj zmywa się z makijażem
Dobry komplement nie jest zły
Kurczę fotka wyskalowała zdjęcie mogłem zaklinować ciekawe czy mod ma taką opcję :D Aluzja :D
LINK
Gusy jest jedyny w swoim rodzaju. Gustu sie nie ocenia po ulubionych. Sa osoby warte uwagi i mniej. Ja nie mam np nikogo w ulubionych bo to kryterium jest dla ludzi ciekawych poznania a nie z ladnym foto
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....
No i jak tu z tym żyć
Coraz mniej takich ciekawych tu się pojawia a jak już to co najwyżej można poznać na forum lub czacie bo wchodząc na profil UFO możemy się jedynie zdjęciami posiłkować bo już nawet opisu nie ma... ale i tak większość robiła z tych opisów kopiuj wklej bo sami nie byli wstanie nic ciekawego napisać.
Konto usunięte: Muszę się was poradzić koledzy i w ostateczności koleżanki w sprawie mojego gustu na podstawie moich ulubionych profili czy waszym zdaniem jest mizerny a może wygórowany jeśli mielibyście go ocenić w skali od 1 do 10 to tak z ręką na sercu ile byście dali?
Czy na podstawie takich danych moich i nie tylko np podglądając u kogoś można określić jaki kto jest ?
I pytanie posiłkowe dla trolli gdzie jest słonko kiedy śpi ?
a ja na podstawie ilosci stwierdze, że jestes 'kochliwy'
są gusta i guściki, ponoć o nich się nie dyskutuje
Konto usunięte: Coraz mniej takich ciekawych tu się pojawia a jak już to co najwyżej można poznać na forum
Powiało sceptycyzmem...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Za szybko ludsie oceniają czlowieka by bylo to standarfowe poznaj
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....
Osobiscie nie potrzebuje dlugiej listy ulubionych czy tam znajomych, lepiej dzialac taktycznie "kochanie tylko Ty jedyny" a dodajac cala liste widac z kim sie pisze i wychodzi ze nie tylko Ty i zawsze wiesz do kogo pisac jesli chcesz sprawdzic a tak nie wiesz xD smieszkuje troche w tym momencie ale cos w tym jest.