Witam.
Jestem tutaj od niedawna i fakt który zaobserwowałem po prostu mnie zadziwił.Dziewczyny tutaj jeśli juz do niej napiszesz nie potrafia skleić całego zdania,odpisują wyrazami takimi jak :okej: spoko ,"nom". Wiekszość wystawia tyłki ,pozuje do zdjęć selfie czy to w lustrze czy na dyskotece.
Wymagają pewnie jakiegoś di caprio jako rozmówcy,przystojniaków z telenoweli chociaż są brzydsze niż dzeiwczyny spotykane na ulicy czy gdziekolwiek które się tak nie zachowują.
Czy ktoś wie dlaczego tutaj tak jest?
Wymagania i debilstwo ponad wszystko?
lista tematów
czy dziewczyny tutaj sa gorsze od tych na zywo? strona 21 z 24
Konto usunięte: Milo, ze zrozumiales ze problem lezy po Twojej stronie. Czyli jednak jestem yntelygentna blondy
Po 20 postach dopiero się cytowania uczysz, nie bądź taka do przodu.
Konto usunięte: Wlasciwie to zauwazylam co innego. Ludzie z doswiadczeniem nie chca sie tak chetnie wiazac z innymi osobami. To nie to samo co nawinosc i ciekawosc w wieku nastu lat.
Nigdy nie byłem naiwny i hipokrytą staram się nie być.
Zaczyna się na a i kończy na tą samą literę, zapewne chcesz dodać?
Ja Ciebie przyjmować nie chcę a co dopiero odrzucać, zrozum.
Jak zwykle to mnie musi być stać. ;/
Bardzo smieszne. Na laptopie nie mam polskiego jezyka. Przyznaje racje, z telefonu nie ogarniam tematu cytowania ;-D Wlasciwie to wydaje mi sie, ze sie nie da.
Ojej, twardy orzech do zgryzienia.
Nie mow mi co mam pisac.
Dobrze, ze ja nie potrafie sie obrazac.
No halo, a kto tu jest menszczyznom? Chyba nie ja ;-D
Konto usunięte: Bardzo smieszne. Na laptopie nie mam polskiego jezyka. Przyznaje racje, z telefonu nie ogarniam tematu cytowania ;-D Wlasciwie to wydaje mi sie, ze sie nie da.
Jednak doceniasz dowcipność. Da się, bo sam próbowałem. Jednak jak wiadomo, Ty możesz mieć problem.
Dlaczegóż?
To było podsumowanie Twojej jakże zacnej encyklopedii i żeby nie okładki, to by miała czyste kartki.
Gdzie tu jaka inwektywa, co?
Chatę mam posprzątaną, sam gotuję to co Ty mi dasz w zamian?
NIE DA SIE. Temat zamkniety. Naumialam sie cytowac i jest dobrze.
Lubie naiwnych ludzi, latwiej znajduje z nimi wspolny jezyk.
Konto usunięte: To było podsumowanie Twojej jakże zacnej encyklopedii i żeby nie okładki, to by miała czyste kartki.
Przeciez wiesz, ze zawsze mi latalo zycie prywatne innych ludzi z forum. Tutaj znajomi sie koncza od razu po wcisnieciu guzika wyloguj.
Sam fakt, ze mnie odrzucasz - boli.
Ja nigdy nie musze dawac cos w zamian.
Ojej jaki samowystarczalny, faktycznie baby nie potrzebujesz.
Dobrze, że brzytwa na twojej brodzie działa cuda i ją golisz.
Swój do swego ciągnie, to fakt.
Konto usunięte: Przeciez wiesz, ze zawsze mi latalo zycie prywatne innych ludzi z forum. Tutaj znajomi sie koncza od razu po wcisnieciu guzika wyloguj.
Może i tak.
Jakbym krył odrzucenie i dawał do zrozumienia że jest inaczej, bolałoby podwójnie.
Konto usunięte: Ja nigdy nie musze dawac cos w zamian.
Ojej jaki samowystarczalny, faktycznie baby nie potrzebujesz.
Oszukujemy mnie czy siebie?
Po ostatniej było mi bardzo zimno i często na kacu. Jednak ten czas minął bezpowrotnie.
Zazdroscisz, ze mam lepszy zarost niz Ty nibymenszczyzna?
Zdziwilbys sie, o.
Nie bolaloby gdybys mnie nie wyprowadzal z bledu i udawal, ze wszystko jest cudownie. :-D
Konto usunięte: Oszukujemy mnie czy siebie?
Po ostatniej było mi bardzo zimno i często na kacu. Jednak ten czas minął bezpowrotnie.
Pol na pol, sprawdzalam czy lykniesz.
Jak moze byc zimno po kobiecie? :o Juz rozumiem skad ten wstret do picia. Byly alkoholik
Ja mam bardzo twardy i gęsty zarost, pudło.
Jednak chyba nie, cobyś nie pisała.
Konto usunięte: Nie bolaloby gdybys mnie nie wyprowadzal z bledu i udawal, ze wszystko jest cudownie. :-D
Nie poszukuj utopii tam, gdzie jej nie ma. :)
Konto usunięte: Pol na pol, sprawdzalam czy lykniesz.
Jak moze byc zimno po kobiecie? :o Juz rozumiem skad ten wstret do picia. Byly alkoholik
Jestem za starym capem na pewne rzeczy.
Kiedyś może do pewnych stanów dojdziesz ale nie wiem czy masz na to tyle czasu ile trzeba. Wstręt do picia powstał nie ze wstrętu do alkoholu, tylko dla wstrętu do pewnych idei.
Poza tym tych ilości i możliwości sam się czasem bałem. ;/
Prawie mi slinka pociekla, po co mnie zachcesz jak nie chcesz sie kolegowac?
No wlasnie, z takim nastawieniem na dzien dobry to "se moge".
A mialo byc tak pieknie
Konto usunięte: Jestem za starym capem na pewne rzeczy.
Kiedyś może do pewnych stanów dojdziesz ale nie wiem czy masz na to tyle czasu ile trzeba. Wstręt do picia powstał nie ze wstrętu do alkoholu, tylko dla wstrętu do pewnych idei.
Poza tym tych ilości i możliwości sam się czasem bałem. ;/
Wlasciwie to nawet nie wiem ile masz lat, wiec trudno mi okreslic badz uwierzyc w twoje doswiadczenie. Zawsze mi sie wydawales chlodnym, zamknietym w sobie.. facet typu "nie podchodz bo ugryze"
Mam nadzieje, ze do takich stanow i wnioskow nie dojde.. rozumiem, ze mozesz mnie nie lubic, ale nie zycz mi zlego.
Szukalam potrzebnej mi informacji, bawilam sie w detektywa. Znalazlam co chcialam, ale potem znalazlam u Ciebie w znajomych Anie i tak zagladnelam niechcacy jeszcze raz, na ten pusty profil nibymenszczyzny.
Po to byś nie tworzyła opowieści z Narnii.
I jaki miałbym z tego profit?
Tak jakby zapominasz się trochę. ;/
Jak kiedyś znajdziesz sobie kogoś dla kogo będziesz chciała żyć a on dla ciebie, to pogadamy o utopiach.
Konto usunięte: Wlasciwie to nawet nie wiem ile masz lat, wiec trudno mi okreslic badz uwierzyc w twoje doswiadczenie. Zawsze mi sie wydawales chlodnym, zamknietym w sobie.. facet typu "nie podchodz bo ugryze"
Mam nadzieje, ze do takich stanow i wnioskow nie dojde.. rozumiem, ze mozesz mnie nie lubic, ale nie zycz mi zlego.
Z pewnością od Ciebie starszym parę lat. To jednak dobrze się wydawałem, bo to nawet nie maska.;/
Ja Ci nie życzę, obraz pewien przedstawiam...
Czyli czego?
Czasem się tu przechadza, to fakt.
Ma się tą moc profilu, jak po nim tak łażą te baby, a nibymenszczyzna.
Srutututu.
Ojej, zawsze trzeba miec z czegos korzysci?
Juz mi sie odwidzialo i nie chce sie z Toba kolegowac.
Po co mi taka nedza!W jakim sensie, bo jednak jestem tylko blondynka. :o
Konto usunięte: Jak kiedyś znajdziesz sobie kogoś dla kogo będziesz chciała żyć a on dla ciebie, to pogadamy o utopiach.
Widocznie nie uda nam sie pogadac na ten jakze ciekawy temat. Takie rzeczy to nie dla mnie.
Konto usunięte: Z pewnością od Ciebie starszym parę lat. To jednak dobrze się wydawałem, bo to nawet nie maska.;/
Ja Ci nie życzę, obraz pewien przedstawiam...
Niby wiekiem mozna okreslic zyciowy bagaz czlowieka? Cieszy mnie to niezmiernie.
Dobrze? Jak Ty zyjesz na tym swiecie?
Odczuwalne byly zyczenia w Twoich slowach ;-D