Nie mam możliwości odpisać każdemu z osobna, pisze jak tylko moge :) jednakże prosze o nie wysylanie seks propozycji bo robi sie to żenujące, myśle ze te pare osob wie ze o nie chodzi ( akt desperacji poziom HARD ) :D
lista tematów
Hej ludzie ! strona 2 z 2
Ja niby też, ale jakieś liczby w przybliżeniu byłbym w stanie przedstawić :D
Wybitnych prowokacji nie ma, lecz sama atrakcyjność fizyczna swoje zrobi i sprowokuje tych, którzy owych prowokacji szukają. To brzemię, które musisz nieść jako użytkowniczka portalu randkowego. Mam na myśli bezpośrednie oferty oraz napływ wszelakich fantazji na PW.
Podejmujesz wyzwanie?
Eldim: Ja niby też, ale jakieś liczby w przybliżeniu byłbym w stanie przedstawić :D Dariadeahaya: Prowokacyjne? :) Ja nie widzę takich zdjęć w mojej galerii ;)
Wybitnych prowokacji nie ma, lecz sama atrakcyjność fizyczna swoje zrobi i sprowokuje tych, którzy owych prowokacji szukają. To brzemię, które musisz nieść jako użytkowniczka portalu randkowego.
Hahaha :D okej rozumiem :D
Konto usunięte: Dariadeahaya: prosze o nie wysylanie seks propozycji bo robi sie to żenujące, myśle ze te pare osob wie ze o nie chodzi
Poziom spieprzenia ludzkiego sięga zenitu, to prawda. Dariadeahaya: akt desperacji poziom HARD
No jak dla mnie i przy Twojej osobie, to w sumie nawet i prawda. ;/
?
Konto usunięte: Też racja, chociaż z drugiej strony... wydaje mi się, że niektórzy mają taką mentalność, że widzą tylko obiekt seksualny nawet w kobiecie zawiniętej od stóp do głowy w worek po ziemniakach.
Tak jak mówiłem przedmiotowe podejście do człowieka i do jego potrzeb, sprowadzane do seksu, cielesności. Marni kandydaci na partnera do Ciebie piszą w takim razie.
Konto usunięte: Też racja, chociaż z drugiej strony... wydaje mi się, że niektórzy mają taką mentalność, że widzą tylko obiekt seksualny nawet w kobiecie zawiniętej od stóp do głowy w worek po ziemniakach.
dlaczego mam wrażenie, że piszesz o mnie? :/
Konto usunięte: Dariadeahaya: jednakże prosze o nie wysylanie seks propozycji
Obawiam się, że akurat istoty wysyłające seks propozycje nie zaglądają na forum.
jak to nie? zaglądam...