Nie mam możliwości odpisać każdemu z osobna, pisze jak tylko moge :) jednakże prosze o nie wysylanie seks propozycji bo robi sie to żenujące, myśle ze te pare osob wie ze o nie chodzi ( akt desperacji poziom HARD ) :D
Hej ludzie ! strona 1 z 2
Niektóre zdjęcia dosyć prowokacyjne, dlatego pewnie masz seks propozycje... Po prostu traktują Ciebie jak przedmiot do zaspokojenia potrzeb.. Przykre jakby nie patrzeć.
A nie lepiej znaleźć sobie kilka ogarniętych osób, z którymi można normalnie porozmawiać zamiast odpisywać wszystkim jak leci? Pisać z 20 osobami to tak jakby nie pisać z nikim bo nawet się nie pamięta o czym się rozmawiało i nawet się nie chce wysilać na jakąś dłuższą wypowiedź. A później dostaję wiadomości w stylu: "tak", "nie", "hehe" albo "XD". No i kurde człowiek się czuje jakby gadał sam do siebie :D
Co poniektórzy? Można poznać tu fajnych ludzi, ale przy takiej ilości ameb intelektualnych myślących prąciem lub cipką ciężko na nich trafić. Niestety.
Hahah. To ciekawie widzę. Ja mam w skrzynce większość wiadomości o treści "Hej maleńka. Masz ochotę wskoczyć na bolca?", ale mimo takich ewenementów(szkoda, że zawładnęły tym portalem) spotkałam też ludzi wartych uwagi i z nimi sobie regularnie pisze. :p
Jedyny sposób niestety na osoby pokroju "Jestem Pan i władca, a Ciebie zmieszam z błotem" to blokowanie ich lub olewanie. Inaczej po prostu się nie da.