Ja cie krece juz nie mozna glosowac tzn dawac Tak- Nie bo dziewczyna glosowanego chlopaka ci nap wiad jeszcze grozac. Masakra. Co jest z nimi?
Oburzona strona 2 z 3
Prawdopodobnie osoba którą oceniłaś i ta która urządza ci jazdy na pw, to niestety, ale to ta sama osoba która się w ten sposób zabawia
dla niej/niego, bo musi mieć zajebiście emocjonujące, bogate i ciekawe życie realne
Za całej swojej tutaj bytności, może ze 2x kliknęłam tak, ale nigdy pierwsza :))) Powiem ci jak ominąć system i nie sprowadzać sobie zje... na profil. Wybierasz konkretne zdjęcie i klikasz w ocenę, a nie w serduszko. Nie oceniasz całości, tylko konkret. Tym samym wilk syty i owca cała, a najlepiej nie oceniaj :)
Podejrzewam,że nie ma żadnej dziewczyny :) Ot, ktoś się w ten sposób zabawił i pisze z drugiego konta,ale to jedna i ta sama osoba. Chyba żadna kobieta nie jest na tyle walnięta, by za ocenę kogoś wyzywac?! No proszę Cię, bo do reszty zwątpię w rozum niektórych kobiet:) Tym bardziej powinna cieszyć się z tego, że ma przystojnego faceta którego inne kobiety oceniają pozytywnie i jej zazdroszczą :) A tu masz ci babo placek.... baba bluszcz haha
oj sa różne przypadki na tej fotce ,pamiętam jaki był płacz o ocenę 1 lub tez później o 2 własnie wtedy zrezygnowałem z oceniania kogokolwiek,za bardzo brały wirtualna ocenę do siebie i taki pewnie tu jest przypadek ,strach przed poderwaniem chłopaka;)
Jedna oburzona, bo jej faceta, bez jej zgody mieli tupet i odwagę ocenić xD i druga oburzona, bo się jej za ocenę oberwało :))
Według mnie oceny, to był, są i pewnie będą kiepskim pomysłem który psuje ten portal, ale ja się na tym nie znam:) Prowadzą do wielu niesnasek i niepotrzebnych kłótni. Kiedyś, kiedy jeszcze intencja tego portalu była zupełnie inna, ocena oznaczała ocenę zdjęcia, nie osoby. Teraz granice się zatarły i mamy to co w tym temacie:) Baby się wirtualnie pozabijały :)
A on(a) Ci tylko nawrzucał(a), w czym problem? Jesteś od wczoraj w internecie? Piszę w dwóch rodzajach, bo dopuszczam sytuację o której mówił faceless void:
Idz z tym na policje jak Ci grozila i masz wiadomosci jako dowod. Grozby sa karalne :d sie przejmujesz jakas szajbuska, ktora ma na tyle zanizone poczucie wlasnej wartosci ze cie obraza za to ze zaglosowalas na jej chlopaka xD
Jesli te grozby mialy wiesz naprawde jakis chamski charakter bo takie zwykle hejty to tam wiesz kij w to...