Hej. Ponieważ moja koleżanka z którą miałem jechać w góry niestety nie może się wybrać, poszukuję sympatycznej, wesołej dziewczyny na wyjazd. W planie chodzenie po górach, narty, może jakieś tańce? ;) kwestia dogadania i tego na co będziemy mieć ochotę. Jak nie będzie chętnych pojadę sam :/
Jadę swoim autem.
Mogę podjechać po Ciebie jak nie jest bardzo daleko, lub zabrać po drodze. Ruszam z Tomaszowa Mazowieckiego.
Termin sobota 11 do środa 15 luty Poronin. Jestem spokojny i wesoły, nie ma się co bać. Chętnie wcześniej trochę pogadam, żeby się zapoznać. W razie zainteresowania, pisać ;)
lista tematów
Wyjazd w góry dla dwóch osób 11-15 luty strona 2 z 4
atarii: Zachowuje się pan, jak sfrustrowany prawiczek, który ze strachu przed kobietami ... chętnie by je wysłał na księżyc A księżyc w pełni to pańskie odbicie i powinien się mu pan uważniej przyglądnąć
pomijając koleś że pirdolisz jak potłuczony hehe to tu mnie masz , nigdy nie ruchałem ale może ty mi popuścisz szpary ??
Konto usunięte: pomijając koleś że pirdolisz jak potłuczony hehe to tu mnie masz , nigdy nie ruchałem ale może ty mi popuścisz szpary ??
Widzi pan, takich jak pan jest tutaj b. dużo. Niestety, ale jestem bardzo skąpą istotą, ale mam dla pana radę .... pod Lajkonikiem zawsze mijam "panienki" które za 50 zeta pana rozdziewiczą. Na tyle to chyba pana stać??!
atarii: ??Widzi pan, takich jak pan jest tutaj b. dużo. Niestety, ale jestem bardzo skąpą istotą, ale mam dla pana radę .... pod Lajkonikiem zawsze mijam "panienki" które za 50 zeta pana rozdziewiczą. Na tyle to chyba pana stać??!
tak tak a wczoraj na obiad miałem kasznkę z ziemniaczkami i kefir wiejski podwawelski
Chociaż, na biednego pan nie wygląda Przynajmniej w sensie wagi teraz pan rozumie być jak "księżyc w pełni"