Hej. Ponieważ moja koleżanka z którą miałem jechać w góry niestety nie może się wybrać, poszukuję sympatycznej, wesołej dziewczyny na wyjazd. W planie chodzenie po górach, narty, może jakieś tańce? ;) kwestia dogadania i tego na co będziemy mieć ochotę. Jak nie będzie chętnych pojadę sam :/
Jadę swoim autem.
Mogę podjechać po Ciebie jak nie jest bardzo daleko, lub zabrać po drodze. Ruszam z Tomaszowa Mazowieckiego.
Termin sobota 11 do środa 15 luty Poronin. Jestem spokojny i wesoły, nie ma się co bać. Chętnie wcześniej trochę pogadam, żeby się zapoznać. W razie zainteresowania, pisać ;)
lista tematów
Wyjazd w góry dla dwóch osób 11-15 luty strona 1 z 4
Obyś właśnie na taką tutaj trafił :D Chociaż bezpieczniej dla Ciebie byłoby, gdybyś poszukał wśród swoich realnych znajomych. Zabranie zupełnie obcej osoby może skutkować tym, że wcale nie będziesz się dobrze bawił. Albo skończysz w czyimś bagażniku ;o Tak czy inaczej, trzymam kciuki.
Konto usunięte: Tomek0679: poszukuję sympatycznej, wesołej dziewczyny
Obyś właśnie na taką tutaj trafił :D Chociaż bezpieczniej dla Ciebie byłoby, gdybyś poszukał wśród swoich realnych znajomych. Zabranie zupełnie obcej osoby może skutkować tym, że wcale nie będziesz się dobrze bawił. Albo skończysz w czyimś bagażniku ;o Tak czy inaczej, trzymam kciuki.
O tej porze roku to nie skończy w czyimś bagażniku! Przecież będzie mieć czekan i linę, Ewentualnie rozszarpie blachę bagażnika rakami :) Napisz co planujesz zaliczyć, może któraś się skusi na Kasprowy albo Zawrat :)
no to uważaj. Ja często jeżdżę w góry to jak Cię rozjadę to wypada tylko poćwiartować i do bagażnika :P