O jakiej tematyce najbardziej? Czy uwazacie ze sa kiczowate i niepotrzebne?
Macie jeden jakis ulubiony badz jakis w tej chwili placze sie wam po glowie? Mode mam nadzieje ze wybrnelam jako tako i sytuacja ostatnia sie nie powtorzy?
lista tematów
Lubicie wiersze? strona 2 z 4
Nie każdy jak Ty "z resztą sobie poradzi" :) Szukaj zrozumienia, nie pogardy :)
Podejmujesz wyzwanie?
Nie. Słabe jednostki są eliminowane z ekosystemu. Znaleźli się na marginesie - ok. Niech walczą o powrót do społeczeństwa. Oni nawet nie próbują. Ktoś kto nie podejmuje nawet próby nie jest wart szacunku.
Twoja wiedza teoretyczna sięga Olimpu. Empiryczną niestety moglibyśmy prawdopodobnie zmierzyć linijką.
WisienkaNaTorcie: Nie. Słabe jednostki są eliminowane z ekosystemu. Znaleźli się na marginesie - ok. Niech walczą o powrót do społeczeństwa. Oni nawet nie próbują. Ktoś kto nie podejmuje nawet próby nie jest wart szacunku.
To naprawdę mądre słowa, lecz i w twoim życiu być może przyjdzie moment, w którym nie znajdą zastosowania. Nie bądź taka zuchwała, moja ulubiona forumowiczko :)
Podejmujesz wyzwanie?
Eldim: Twoja wiedza teoretyczna sięga Olimpu. Empiryczną niestety moglibyśmy prawdopodobnie zmierzyć linijką.
Niestety nie mam żadnej litości dla menelów. Zgadzam się, że transformacja w menela może mieć różne przypadłości. Jednak jeżeli człowiek który upadł nie podejmuje wyzwania powrotu nic dla mnie nie znaczy.
Naprawdę nie mam nic wobec bezdomnych, którzy stracili cały majątek ale którzy walczą o swoje lepsze jutro. Jednak nie szanuję ludzi, którzy znaleźli się z jakiś przyczyn na marginesie i uznali, że będzie łatwiej tam pozostać niż walczyć. Dla nich nie mam absolutnie żadnego poszanowania.
WisienkaNaTorcie: Nie. Słabe jednostki są eliminowane z ekosystemu. Znaleźli się na marginesie - ok. Niech walczą o powrót do społeczeństwa. Oni nawet nie próbują. Ktoś kto nie podejmuje nawet próby nie jest wart szacunku.
Alkoholik na marginesie czy też menel jak go nazywasz walczy i to każdego dnia i uwierz mi gdybyś znalazła się nagle w jego położeniu po tygodniu anielski orszak Ci grają .
Każda babajaga trafi na dream team Jaś i Małgosia który ja wepchnie do pieca , a tam już nie ma zmiłuj .
Czy moge się prztyłanczyć do wspólnej rozmowy ?;D
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi