Nie chce nikogo obrazić, ale już naprawdę nie rozumiem tego całego szajsu.. większość kobiet na takich portalach chwali się biustem bądź dupą poczym jak się coś nie ułoży to robią z nas wariatów i kompletnych, chcących jedynie seksu napaleńcow xD moje drogie mężczyźni to wzrokowcy!! Jeśli chcecie żebyśmy patrzyli na Waszą osobowość to po co świecicie pół nagim ciałem?? Pokażcie siebie i swój wizerunek w inny sposób. To naprawdę nie ma najmniejszego sensu z Waszej strony.. kusić ciałem poczym mieć pretensje, że nic po za nim nie widzimy zwłaszcza i tu owszem mogę kogoś obrazić.. wiele z Was nie ma nic więcej do zaoferowania.. fuck logic!!
Wiec pytam się ja po co ta cała szopka?
Kobiety i ich podejście strona 2 z 2
I to wszystko?? Wciąż męczysz ten sam temat :D od razu spostrzegłem, że mam doczynienia z nie grzeszącą inteligencja osoba, ale żeby aż tak xD toż to porażka dziewczyno.. weź idź się doinformuj.. wysil się bardziej, spróbuj użyć szarych komórek :D myślenie naprawdę nie boli.. spróbuj choć raz, a się przekonasz ;) polecam. Zapoznaj się z tematem argumentacji wypowiedzi zasięgnij wiedzy nie wiem chociażby z internetu, książkę przeczytaj :D jakbyś posiadała troszkę więcej wiedzy niż wiewiórka xD to bys wiedziała, że samemu nie można poddać się eutanazji xD co najwyżej samobójstwo owszem to by miało sens, ale i tak tego nie zrobię.. wolę cisnąć takim ograniczonym dziecią bez cienia wiedzy i intelektu Twojego pokroju :D
A ja nawet rozumiem pana, co temat założył. Szuka cycków, znajduje cycki, ma nadzieję na... cycki, a kobieta mu mówi, że będą cycki, ale po ślubie :D To trochę tak, jakby facet na randkę z dziewczyną przyniósł kwiaty, a potem ją poinformował, że owszem, ma kwiaty, ale nie są dla niej.
to może by tak pytać w prost czego pani która akuratnie cię zainteresowała na portalu szuka, bo część facetów zaczyna niby to normalną rozmowę, a później zdziwienie, że nie szukają przygód a piszą
a u mnie np z konkretnym pytaniem dostaniesz konkretną odpowiedź
To właśnie chciałam podkreślić, dyskusja jednak była bezcelowa. Żeby dyskutować, należy szanować zdanie innych....niestety Panowie nie posiedli tej tajemnej sztuki. Groźby itp wiadomo o co chodzi teraz pewnie powstanie 100000000000000 tematów jakie kobiety są złe, jaki mają tok myślenia, o czym myślą, co robią, co wiedzą. Czyżby Panowie stali się Paniami?? Każda osoba ma własne, zazwyczaj odmienne odczucia w danym temacie
A ta .która tak jest przeciwna "workowaniu" znowu "workuje " i tak do końca świata i jeden dzień dłużej...
No niestety ale nikogo nie szufladkuję tylko cytuję w ramach ścisłości to po pierwsze... fala zamętu spowodowana przez kogoś z małym ego wylała sie dalej, ale to było do przewidzenia. Niestety ale tylko osoba z poczuciem swojej maleńkości potrafi wylać swoje żale dotyczące swojego nieudacznictwa jeśli chodzi o kontakty z kobietami w miejscu publicznym jakim jest forum ( nie powiem kto tak zrobił bo każdy wie kto).Jeśli kobieta wyraża swoje racje w prosty, komunikatywny sposób( wiem ze sugestie są dla Was trudną sprawą ) stajecie się zwykłymi barbarzyńcami, co dało się zauważyć w najgorętszym temacie tego roku. jeśli ktoś dodaje temat o "dziewczynach które straciły wiarę w facetów" i myśli ze zmieni tym choć jedną dziewczynę no to się chyba rozczarował. Choć zmienianie ludzi dla własnej korzyści to zwykła podłość z podtekstem. Widzę jednak że jesteś kolejnym któremu brak kultury i poszanowania zdania innych ( jak Panowie sie źle wypowiadają na temat kobiet to jest super, a jak kobiety się wypowiedzą mając własne zdanie to występuje obraza majestatu najjaśniejszego wielmożnego "tfu" jaśnie Pana.Ps sam powielasz ten temat, więc do końca świata i jeden dzień dzień dłużej
Ty mnie tutaj historii świata nie opowiadaj:)Pytanie : gdzie dostrzegłaś" brak kultury i poszanowania zdania innych "w moim wpisie.proszę o wyjaśnienie.