Jest jeden chlopak ktory jest z lublinca ma dziecko i zone uwaga na niego prosze pisac priv dziewczyny uwazajcie
lista tematów
Oszust
Zajmij się dzieckiem(które potrzebuje cię bardziej jak twój dyzio) i nie lataj z dupą po portalach i po świecie za fagasem który (na szerokim marginesie) ma cię daleko w odbycie miej swój honor "kobieto", bo to on ma zabiegać twoje względy, a nie odwrotnie
Konto usunięte: A niby dlaczego miałbym sobie odpuścić ? Bo takie jest twoje widzi mi się ? Chcesz być asertywny proszę bardzo ,ale po kiego grzyba próbujesz to mnie narzucić ? Jaki masz w tym cel ,co tobą kieruje aby narzucać mi swój światopogląd i tok myślenia ?
Cóż za wybiórcza spostrzegawczość:)
Od kiedy honor polega na udawaniu obojętności? Głupie baby.
Skoro jej zależy na małżeństwie to ma za nim biegać i pilnować go a nie olewać ale widać że olewać to akurat potraficie najlepiej.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Konto usunięte: Skoro jej zależy na małżeństwie to ma za nim biegać i pilnować go a nie olewać ale widać że olewać to akurat potraficie najlepiej.
Tak głupiego chłopa jak ty, to jeszcze nie miałam okazji spotkać ani realnie, ani wirtualnie. Powiedz to swojej córce żeby latała za fagasem jak suka za psem. A w ogóle to nie odzywaj się do mnie, bo dyskusja z baranami nie sprawia mi przyjemności
Nic mnie to nie kosztuje że podbijam temat a i niewiele (nic) zyskam.
Konto usunięte: A niby dlaczego miałbym sobie odpuścić ? Bo takie jest twoje widzi mi się ? Chcesz być asertywny proszę bardzo ,ale po kiego grzyba próbujesz to mnie narzucić ? Jaki masz w tym cel ,co tobą kieruje aby narzucać mi swój światopogląd i tok myślenia ?
+
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
tutaj jak nic pasuje .... kochaj mnie kochaj, bądź ze mną bądź i nie opuszczaj mnie na krok! kochaj mnie kochaj i nigdy mniej, to wszytko czego pragnę
https://www.youtube.com/watch?v=xD6QzNs7yZ0
bo jak nie to.... zaczynają budować most i se z niego skokniesz