Jest jeden chlopak ktory jest z lublinca ma dziecko i zone uwaga na niego prosze pisac priv dziewczyny uwazajcie
Oszust
To rozumiem ,tylko nie wiem co tobie do tego . Myślisz ,że odmienisz jego mentalność ,jak koleś chce się puszczać na prawo i lewo to jak nie tutaj to zrobi to gdzieś indziej ,no chyba że to twój mąż i wasze dziecko wtedy twa złość byłaby uzasadniona
I pamiętać należy ,że głupich nie sieją oni się rodzą . Więc po co dziecku ojciec który nie wpoi mu żadnych wartości ? Większy pożytek dla dziecka będzie z jego alimentów, jak obecności samej w sobie . Ale to tylko moje zdanie .
O masz ci babo placek jak chce odejść to niech idzie w pizdu ale niech płaci alimenty a ty poszukaj sobie jakiegoś normalnego ustatkowanego teraz to takie modne.
I teraz zaczyna to mieć ręce i nogi ,chodzi mi o twoje zaangażowanie w ta sprawę . Tylko niesadze abyś zmieniła jego mentalność , jak ktoś szuka to znajdzie . Do poważnych rzeczy potrzeba poważnych ludzi ,a nie kolesia w krótkich gatkach
Rozumiem Twoją troskę ale nie zawsze pozycja "materaca" opłaca się "materacowi".Kiedyś się mawiało o takich związkach"dzień ich podzieli a noc połączy"Potem zazwyczaj oboje zainteresowani kierowali swoje pięści w stronę "materaca":)
Ale ja się wcale o nią nie troszcze, ani mi ona bliska, ani znajoma . Uświadomić próbuje iż koleś który jest świeżo po ślubie i ma małe dziecko szuka ruchadelek na boku niewart jest sekundy uwagi ,tylko dziewczyny szkoda i dziecka ,ale jak powiadają" każdego szkoda "
Może napiszę mi większość kobiet po co robić z siebie niedostępną skoro już i tak minimum średnio jedno dziecko ,a na dodatek pisanie głupot typu fotki za kasę lub szukanie pomocy finansowej bo co poszło się za mocno w weekend i niema kasy .Jeszcze ta śmieszna czarna lista wchodzicie min ze 20 razy na profil i nagle blokuje boom do czarnej listy powoli fotka schodzi na dno Rafał