jak tylko potraficie obrazac , a od facetow wymagacie by zachowywał sie jak piesek ,tylko wam słodził i był na zawołanie robiac wszystko co zechcecie , a najlepiej dawał kase i zabierał na wycieczki , bron boże by miał swoje zdanie i cenił zyciowe wartosci , takie jak szczerosc bezpośredniość itd :) wiec nie ma co sie dziwic ze facecu tak zaczynają was traktować ... żygac sie chce tymi wszystkimi młodymi mamuśkami , najpierw imprezujecie , bawicie się zdradzacie , nie szanujecie zadnych wartości , później zachodzicie w ciąże za rogiem na dyskotece czy tam innym melanżu luz z chlopakiem waszego pokroju , (to sobie juz bądźcie z tymi tatuskami waszego pokroju ) ale nie nagle sie wam oczka otwierają i szukacie kogos wartościowego na kim możecie polecac i kto zaakceptuje wasze dziecko, haha smieszne - jesteście traktowane tak jak na to wiekszosc życia pracowałyście ...a to ze pare miesięcy gracie porzadne dziewczyny to i tak nic nie zmieni bo jestescie zepsute od srodka i ,i tak to z was predzej czy później wyjdzie :)
Oj biedne dziewczyny straciły wiarę w facetów :D strona 74 z 89
może dlatego ciemna maso że jestem autorem tego tematu i jak Ci się coś nie podoba to nie musisz tu wchodzić proste .
poza tym obudziłeś się jak juz wszystko zostało powiedziane i wielce chcesz zabłysnąć hahaha ,weź się nie kompromituj ... z czym do ludzi ,nie dość że spóźniony zapłon , to jeszcze wyglądasz jak jakiś niechluj i wielce przychodzisz polemizować , sory ale z takimi jak Ty to Ja nie rozmawiam hahaha ... masakra ... czego to już nie wymyślą żebym z nimi pogadał :D
Odpisałem na wpis Phatery, Twoje "mądrości" podsumowała CuteNinja dlatego się to nich nie odnosiłem -
Gostek ty chyba zawiesiłeś się mentalnie w wieku 13 lat. Nie dość, że obrażasz obcych ludzi których nie znasz, nie potrafisz posługiwać się funkcją cytatu, to zamiast ogarniać życie w wieku 33 lat to wylewasz gorzkie żale i szukasz zaczepki w internecie. Gardzę srogo.
Ty to jakiś chyba upośledzony jesteś , tak to działa , kopiują się dwa wpisy jednocześnie ...A widzę że jak ci się nie oddzieli to już nie wiesz o co chodzi ... Masakra , co do twojej wypowiedzi na temat Mojego na temat ,, oj dzieci ..Mieć takie myślenie jak wy'' to zauważ że to ty nie jesteś w temacie , bo nie przeczytałeś początku ani środka ...Wcinasz się gdzieś tam na końcu , i komentujesz Mojego posta nie wiedząc czego on się nawet tyczy ... Jesteś żałosny , a jak się dałeś małolatą wkręcić do rozmowy z nimi i chcesz nas reprezentować to weź coś zrób z tym wyglądem , albo zmień te foto na inne na tym bardzo niekorzystnie wyszedłeś , myślę że bezdomnym nie jesteś więc weź się ogarnij chłopie , albo prześlij nr. Konta wyśle ci trochę grosza na maszynki ...
glownie rysowalam (mama twierdzi ze nauczylam sie rysowac postacie z bajek szybciej niz nauczylam sie chodzic i mowic)
ale tez bawilam sie dinozaurami, czołgiem, wózkiem dla lalek lub odkurzaczem (bolid formuły jeden :D)
a takze w piasku :)
Mi się nie kopiują, bo mam mózg i umiem opanować podstawowy edytor na forum internetowym. W zasadzie 10 latek by ogarną, ale ciebie to przerasta.
Gdybym nie wiedział, to bym nie odpisywał królu analitycznej myśli.
Żałosne to są twoje zaczepki i poziom rozmowy.
Nie ma żadnych "nas"... tobie to już chyba całkiem rzeczywistość się zawiesiła, kreskówkę we łbie masz over limits.
Widać chłopaka szukasz, sorry nie jestem homo - podryw nie wypalił.
To mówisz załapałeś się na program 4000+, i taki hojny jesteś. Fajnie masz na chacie.
Śmieszny z ciebie głupek, ale na tym kończę bo szkoda mi czasu na takie jałowe dyskusje z półdebilami. Baw się dobrze za pieniążki z renty na głowę i życzę sukcesów w poszukiwaniu chłopaka, na pewno kiedyś się znajdzie ten jedyny :)
tak zwłaszcza z tą porozciąganą przy kołnierzyku trykotką , ręczniku zamiast jakiejś narzuty na wersalce i plamami na ścianie (czy to miał być efekt dekoracyjny ? raczej efekt wyszedł odwrotny od zamierzonego) ale to zapewne kwestie materialne więc nie będę chłopakowi sprawiał przykrości- ale czy to nie przypadkiem ,inteligencja i zaradność idzie w parze za statusem społecznym ? ( nie mowie o dzieciaczkach pompowanych przez bogatych rodziców ,inna kategoria) ale nierozciągnięte trykotki , to nie jakiś niszowy towar by nie był w zasięgu przeciętnego człowieka , do zarostu u facetów nic nie mam , ale wystarczy odrobinę wyobraźni by zrobić z takiego zarostu jakąś fajną stylizacje .... :P
pysia masz Posty: 95 (po ~134 znaków) Ja Posty: 119 (po ~462 znaków) a już się tu nie udzielam od pewnego czasu więc może się zdarzyć ,tym bardziej że na co dzień ogarniam parę inwestycji ,dodatkowo kończę remont w domu , i ogarniam robotę papierkową z tym wszystkim związaną ,więc to normalne ale uwierz w niczym Mi to nie przeszkadza , :) ale cieszę się że Ty masz czas na takie pierdoły i na zwracanie uwagi ,pewnie rozpiera Cie duma ,że zwracasz wszystkim na to uwagę ,brawo Ty :) ucz się ucz ,tacy jak Ty to są najlepsi pracownicy ;)