jak tylko potraficie obrazac , a od facetow wymagacie by zachowywał sie jak piesek ,tylko wam słodził i był na zawołanie robiac wszystko co zechcecie , a najlepiej dawał kase i zabierał na wycieczki , bron boże by miał swoje zdanie i cenił zyciowe wartosci , takie jak szczerosc bezpośredniość itd :) wiec nie ma co sie dziwic ze facecu tak zaczynają was traktować ... żygac sie chce tymi wszystkimi młodymi mamuśkami , najpierw imprezujecie , bawicie się zdradzacie , nie szanujecie zadnych wartości , później zachodzicie w ciąże za rogiem na dyskotece czy tam innym melanżu luz z chlopakiem waszego pokroju , (to sobie juz bądźcie z tymi tatuskami waszego pokroju ) ale nie nagle sie wam oczka otwierają i szukacie kogos wartościowego na kim możecie polecac i kto zaakceptuje wasze dziecko, haha smieszne - jesteście traktowane tak jak na to wiekszosc życia pracowałyście ...a to ze pare miesięcy gracie porzadne dziewczyny to i tak nic nie zmieni bo jestescie zepsute od srodka i ,i tak to z was predzej czy później wyjdzie :)
lista tematów
Oj biedne dziewczyny straciły wiarę w facetów :D strona 46 z 89
Konto usunięte: Tajra: Dobrze, że urodziłeś się baranem,
Musisz obrażać user powiedz mi szczerze cieszy cię to
Faktycznie, napisac baranowi, baran, to znieważyć barana. Baranie najmocniej przepraszam że przez tego oto barana ciebie baranie obraziłam A tak w ogóle to zbanowałeś już całą czy tylko połowę fotki ? Do mnie masz jakąś dziwną niemoc
DarekRiddle: [quote=NaNaXxX1500]
jestdobrze1994: potrafisz tylko szydzić z kobiet? czy Twój intelekt powala Twoją osobę?
boli Cię że się miło pożegnałem ,przyzwyczajona jesteś do innego Ciebie traktowania ? przykro Mi sama sobie wybrałaś facetów z którymi byłaś;)
wiadomość zbiorowa : w związku ze macie problem związany z Moją osobą ,dałem zlecenie informatykowi na przysłanie mi waszych adresów IP . Następnym krokiem będzie odkodowanie ich ... więc mam nadzieję że osobiście będziecie równie wygadane i przemądrzałe , powodzenia. 19:56
DarekRiddle: jak tylko potraficie obrazac , a od facetow wymagacie by zachowywał sie jak piesek ,tylko wam słodził i był na zawołanie robiac wszystko co zechcecie , a najlepiej dawał kase i zabierał na wycieczki , bron boże by miał swoje zdanie i cenił zyciowe wartosci , takie jak szczerosc bezpośredniość itd :) wiec nie ma co sie dziwic ze facecu tak zaczynają was traktować ... żygac sie chce tymi wszystkimi młodymi mamuśkami , najpierw imprezujecie , bawicie się zdradzacie , nie szanujecie zadnych wartości , później zachodzicie w ciąże za rogiem na dyskotece czy tam innym melanżu luz z chlopakiem waszego pokroju , (to sobie juz bądźcie z tymi tatuskami waszego pokroju ) ale nie nagle sie wam oczka otwierają i szukacie kogos wartościowego na kim możecie polecac i kto zaakceptuje wasze dziecko, haha smieszne - jesteście traktowane tak jak na to wiekszosc życia pracowałyście ...a to ze pare miesięcy gracie porzadne dziewczyny to i tak nic nie zmieni bo jestescie zepsute od srodka i ,i tak to z was predzej czy później wyjdzie :)
Zobacz profil DarekRiddle
podaj swój adres to sprostujemy sobie parę spraw stara prukwo 19:36
Dziś
Lubie hipokrytów :)))
Tajra
Konto usunięte: wiadomość zbiorowa : w związku ze macie problem związany z Moją osobą ,dałem zlecenie informatykowi na przysłanie mi waszych adresów IP . Następnym krokiem będzie odkodowanie ich ... więc mam nadzieję że osobiście będziecie równie wygadane i przemądrzałe , powodzenia. 19:56
It sounds illegally. Informatyk złamie wtedy prawo (art 267 § 1 KK) Rób innym pod górkę
Tajra
I bekniesz za to, pociągniesz za sobą innego człowieka na dno. Wiesz od czego jest ten dział? Temat do nabijania i plotek. Rób co chcesz, ale szybko karma wróci w Twe progi