Witam ,mam pomysł i wizje na lampkę nocną,drewno w połączeniu z żywicą epoksydową. Próbował ktoś w warunkach "domowych" cuś takiego ogarnąć?
lista tematów
Epoksyd strona 1 z 3
A więc podjąłem próbę ogarnięcia tematu samodzielnie. Jak Narazie droga przez męke ,ale efekty są zupełnie zadowalające😉. Myślę,że efekt końcowy też będzie z przytupem.
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
Koniecznie się pochwal! Jeny, Ty to zawsze coś kreatywnego do roboty sobie znajdziesz, takich to ze świecą szukać! Uważaj, bo zmówię u Ciebie jedną jak się uda. :DWidziałam takie połączenie ale koleś taśme ledową do tego dodał, efekt zwala z nóg. :D
Jedną mam na półmetku,teraz tylko mozolna obróbka i będzie mebel jak ta lala😉
Skończyłem😀😀😀. Sceneria może mało atrakcyjna,ale lampka wyszła super.😊
Dziękuję,też mi się podoba😊
Mam jeszcze zamówienie na dwie,dla drugiej córki i babci,a powoli kończy mi się trzydziestoletni materiał naturalnie nadrygziony przez ząb czasu,ale dla chcącego nic trudnego😊.
Jestem po remontach w domu i zrodził się pomysł nowych żyrandoli,jakoś te wszystkie ogólnodostępne mi się znudziły,a więc zacząłem szperać po necie i znalazłem takie samoróbki z kawałka deski i liny jutowej ,zrobiłem dwa i z racji tego ,że zima jest ,to tak sobie dudłam😉. Widziałem jeszcze patent przenoszenia zdjęcia na drewno,oczywiście spróbowałem i już mi się to podoba . Teraz szykuje całą deskę z kilkoma zdjęciami plus wypalane wzory transformatorem z mikrofalówki. Mikrofale dziś zdobyłem,udało się wyssać trafo i oczywiście musiałem przeprowadzić próby,trochę kabelkomania mnie spowolniła ,ale udało się i pierwsze próby już mi się podobają.😉
piekloWgDantego: Jestem po remontach w domu i zrodził się pomysł nowych żyrandoli,jakoś te wszystkie ogólnodostępne mi się znudziły,a więc zacząłem szperać po necie i znalazłem takie samoróbki z kawałka deski i liny jutowej ,zrobiłem dwa i z racji tego ,że zima jest ,to tak sobie dudłam😉. Widziałem jeszcze patent przenoszenia zdjęcia na drewno,oczywiście spróbowałem i już mi się to podoba . Teraz szykuje całą deskę z kilkoma zdjęciami plus wypalane wzory transformatorem z mikrofalówki. Mikrofale dziś zdobyłem,udało się wyssać trafo i oczywiście musiałem przeprowadzić próby,trochę kabelkomania mnie spowolniła ,ale udało się i pierwsze próby już mi się podobają
Więc żyrandol również zrobisz sam?