cześć,
Pochwalcie się jakie macie hobby? ;)
Od czego sie u Was zaczela taka a nie inna pasja?
lista tematów
Hobby strona 2 z 3
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Ja interesuję się wędkarstwem, lubię w lecie i na wiosnę wyjechać nad jeziorko zapakowany ze sprzętem i fotelem wędkarskim z kanapkami, i spędzić tak cały dzień na rybach lub nawet noc w namiocie na łonie natury, odpręża mnie to i można pomedytować i odpocząć od życia codziennego w biegu :)
KREWNY: Ja interesuję się wędkarstwem, lubię w lecie i na wiosnę wyjechać nad jeziorko zapakowany ze sprzętem i fotelem wędkarskim z kanapkami, i spędzić tak cały dzień na rybach lub nawet noc w namiocie na łonie natury, odpręża mnie to i można pomedytować i odpocząć od życia codziennego w biegu :)
Ale te rybcie potem wypuszczasz z poerotem ?
Konto usunięte: KREWNY: Ja interesuję się wędkarstwem, lubię w lecie i na wiosnę wyjechać nad jeziorko zapakowany ze sprzętem i fotelem wędkarskim z kanapkami, i spędzić tak cały dzień na rybach lub nawet noc w namiocie na łonie natury, odpręża mnie to i można pomedytować i odpocząć od życia codziennego w biegu :)
Ale te rybcie potem wypuszczasz z poerotem ?
Tak, zawsze wypuszczam, jest to tak zwane wędkarstwo estetyczne, rekreacyjne, czasami jedzie się na ryby na cały dzień a nie ma nawet jednego brania więc wiesz :)
Ja lubię uszczęśliwiać moje dzieci ,a to będzie najnowsza ich atrakcja .😀
Na razie jeszcze niczego to nie przypomina ,ale pewnego dnia....😀
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.