cześć,
Pochwalcie się jakie macie hobby? ;)
Od czego sie u Was zaczela taka a nie inna pasja?
lista tematów
Hobby strona 1 z 3
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
BujajacaWoblokachh: cześć,
Pochwalcie się jakie macie hobby? ;)
Od czego sie u Was zaczela taka a nie inna pasja?
Hmm ja kocham programować strony www oraz pozycjonowanie stron. Mając 20 lat spodobała mi się strona już nie pamiętam co to było i zacząłem kupować książki z PHP, mysql. 2 lata później no fajnie stronę mam ale jak się znaleźć w wynikach w google więc zacząłem czytać lektury odnośnie pozycjonowania " co na co ma wpływ aby wyniki były bliżej top10 " i tak się zaczęła przygoda.
Dodatkowo takim 2 hobby jest naprawa komputerów laptopów, na dzień dzisiejszy mam około 5 laptopów na których się bawię :)
portaloczat - Nawiązuj nowe znajomości...
Owad - ja mam sąsiada gołebiarza i byłoby ok , gdyby to tak nie srajdało gdzie popadnie ( skalniak, kompostownik, rynny, parapety) 😖
Konto usunięte: ja mam sąsiada gołebiarza i byłoby ok , gdyby to tak nie srajdało gdzie popadnie ( skalniak, kompostownik, rynny, parapety)
No to prawda, ale mi to nie przeszkadza przyjdzie ulewa to zmyje. Zdarzy się nawet że potrafią zrobić kupkę komuś na głowę :)
Ale jak byś chciała podyskutować więcej na ten temat to zapraszam tutaj : https://fotka.com/forum/hobby/71625,Golebie
HardStyle
Owad: Przeczytajmojopis: ja mam sąsiada gołebiarza i byłoby ok , gdyby to tak nie srajdało gdzie popadnie ( skalniak, kompostownik, rynny, parapety)
No to prawda, ale mi to nie przeszkadza przyjdzie ulewa to zmyje. Zdarzy się nawet że potrafią zrobić kupkę komuś na głowę :)
Wow...ponoc to przynosi szczescie 😂. Moj sąsiad tak zrednio o nie dba, musialam im wystawic poidlo bo pily z beczki na deszczowkę- 2 sie utopily...beczki musialam zabezpieczyc.
Bardzo oryginalne.
Hodujesz?
sam produkujesz? jakies domowej roboty? ;)
Hovik: Hmm ja kocham programować strony www oraz pozycjonowanie stron. Mając 20 lat spodobała mi się strona już nie pamiętam co to było i zacząłem kupować książki z PHP, mysql. 2 lata później no fajnie stronę mam ale jak się znaleźć w wynikach w google więc zacząłem czytać lektury odnośnie pozycjonowania " co na co ma wpływ aby wyniki były bliżej top10 " i tak się zaczęła przygoda.
Dodatkowo takim 2 hobby jest naprawa komputerów laptopów, na dzień dzisiejszy mam około 5 laptopów na których się bawię :)
Pan Informatyk
piekna ta pierwsza szafka po renowacji
Masz talent!
Ja tez bardziej sie sklaniam ku kierunkom artystycznym - fotografia i rysunek :)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,