Damianusz
Posty: 7 (po ~44 znaków)
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 0
Damianusz
  3 kwietnia 2018 (pierwszy post)

Ugotujemy cos razem ? Co to by było?

Muuri
Muuri
  4 kwietnia 2018

Żurek :-)

Mruczyslaw
Mruczyslaw
  4 kwietnia 2018

Bigos

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Posty: 4193 (po ~197 znaków)
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  5 kwietnia 2018

Spaghetti

"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
jestemwczorajsza
Posty: 7261 (po ~140 znaków)
Reputacja: -251 | BluzgometrTM: 170
jestemwczorajsza
  5 kwietnia 2018

Poledwiczki wieprzowe marynowane w czerwonym winie.

Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Mruczyslaw
Mruczyslaw
  5 kwietnia 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Żurek :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: Spaghetti

Konto usunięte
Konto usunięte: Poledwiczki wieprzowe marynowane w czerwonym winie.

Wrzucamy to wszystko do bigosu, i mieszamy.
Damianusz
Posty: 7 (po ~44 znaków)
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 0
Damianusz
  5 kwietnia 2018

wszystkoo umiem
ale gotowac to wole z dziewczynami hehe

Damianusz
Posty: 7 (po ~44 znaków)
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 0
Damianusz
  5 kwietnia 2018

spaghetti bolognese bym zjadl a zurek gotowalem tydzien temu okolo a bigos matka pozdrawiam

Muuri
Muuri
  6 kwietnia 2018
Mruczyslaw
Mruczyslaw: Wrzucamy to wszystko do bigosu, i mieszamy.

No ciekawe co by z tego wyszło i kto by to pierwszy spróbował, może na ochotnika gregbond lub jestemwczorajsza, ja odmawiam :afro:
Damianusz
Posty: 7 (po ~44 znaków)
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 0
Damianusz
  16 kwietnia 2018

a co to za problem sprobowac jezeli wszystko z dobrychn skladnikow byloby

Muuri
Muuri
  17 kwietnia 2018
Damianusz
Damianusz: a co to za problem sprobowac jezeli wszystko z dobrychn skladnikow byloby

No tak niby z dobrych składników wszystko jest ale pomieszanie tego w całość to mogło być by już nie smaczne :mrgreen:
Artmedia9
Posty: 33 (po ~121 znaków)
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 0
Artmedia9
  13 maja 2018

Bigos trzeba gotować powoli parę godzin, to by trwało ;) Spróbuj kotlet de volaille :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.