Misha
Misha
  7 września 2014 (pierwszy post)

Hej .
Zrobiłam dziś zupę grzybową z grzybów które sama zbierałam. Nie zbieram ich często dlatego skupiłam się tylko na tych pewniakach czyli "żółte gąbki". Zupa zrobiona i w smaku dobra . Słyszałam ze jak w takiej zupę jest jakiś trujący to w smaku jest gorzka czy tam kwaśna.

Jeszcze jakieś metody znacie zeby poznać czy jest OK ?
Już zjadłam jedną miskę i na razie żyje jak co ;)

Mrukowski
Mrukowski
  9 września 2014
Misha
Misha: Jeszcze jakieś metody znacie zeby poznać czy jest OK ?

można najpierw poczęstować kogoś kogo się nie lubi.
Misha
Misha
  9 września 2014

to może byc dosc dobry pomysł .ale teraz juz wiem ze nie jest trująca ;)

xWeRaAx
xWeRaAx
  16 września 2014

najlepiej to kupic grzyby w sklepie :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.