marek321xkram
marek321xkram
  3 stycznia 2014 (pierwszy post)

najlepsze są ryby w marynacie octowej bo drobne ości miękną pod jej wpływem i nie stają w gardle

agoosiaaa
agoosiaaa
  3 stycznia 2014

Najlepiej to nie jeść ości.

NuTiiiiii
Posty: 70111 (po ~86 znaków)
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  4 stycznia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: najlepsze są ryby w marynacie octowej bo drobne ości miękną pod jej wpływem i nie stają w gardle


Nawet w zalewie octowej robię bez ości, trzeba znać tylko metody jak wypatroszyć rybę.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

marek321xkram
marek321xkram
  4 stycznia 2014

W moich stronach najczęściej brały tzw. patelniaki (20 cm okonie lub wzdręgi). Siłą rzeczy tej wielkości ryby tego gatunku miały dużo drobniutkich ości. Marynata octowa była najlepszym rozwiązaniem.2755

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.