Witam ;)
Programy kulinarne jakie zdarzyło mi się oglądać:
- MasterChef
- programy Ewy Wachowicz
- Kuchenne rewolucje
- Jakubiak w sezonie
- Ugotowani wersje zagraniczne jak i polska
- Nigella Lawson
Q: A Wy, jakie oglądacie?
Q: Jakie są według Was najciekawsze? A jakie najnudniejsze czy najbardziej irytujące?
Q: Ulubiony przepis z jakiegoś programu?
Pozdrawiam, Stycz
Programy kulinarne...
1. kuchenne rewolucje :) swego czasu master chiefa - polska i zagraniczna edycje :)
2. Osobiscie z tych, ktore widzialam najbardizej podobal mi sie master chief z udzialem dzieciakow (to chyba na tv4 lecialo). bylam w sozku widzac jakie kulinarne cuda potrafia stworzyc dzieciaki majac eokolo 9 lat! :)
3. hmmm... chyba nie mam takiego
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Ugotowani i MasterChef jak był.. teraz czekam na kolejną edycję. Ewę Wachowicz lubi moja mam i czasami zerknę jak ogląda ale strasznie mnie ta baba irytuje.
włoski krem pomidorowo dyniowy, najlepszy na świecie, tego lata chyba będzie gościł co tydzień na moim stole :D
kocham ponad życie Nigelle ; ) oglądam rewolucje, mastchefa polskiego i zagranicznego, ugotowanych, juniorów czasami ;)
i lubię oglądać takiego gościa 'bez rezerwacji'.
MasterChef , Kuchenne rewolucje, Australian Masterchef Junior, Ugotowani, MasterChef wersja polska, Ewa gotuje, oglądałam też kiedyś Gotuj z Okrasą.
MasterChef i Kuchenne rewolucje
Program Makłowicza jeśli chce zasnąć zawsze włączam Osobiście uważam że, koleś ma taki uspokajający głos =D
Programy kulinarne to jedna z nielicznych rzeczy, jakie w ogóle oglądam w telewizji. Przewinęły się MasterChefy z różnych państw, Ku... jak kucharz, Piekielna kuchnia, Kuchenne rewolucje, Ugotowani, Nigellissima, inne programy Nigelli i Gordona. Przewinęli się też Remigiusz Rączka (xD), Makłowicz, Pascal, Brodaci kucharze, Okrasa... A, oglądam jeszcze taki program na BBC Lifestyle, gdzie jedna osoba idzie na randki do domu trzech innych, a oni/one jej/jemu gotują. Nie wiem jak się to nazywa.
Trochę tego jest... xD
A, oglądam jeszcze bardziej "czarodzieja" niż kucharza, "Uczty Hestona" czy jakoś tak na BBC Lifestyle. Bardzo polecam, choć w domu się tych potraw raczej nie da przygotować.
Brytyjski turniej wypieków, Buddy Valastro gotuje, Kurs gotowania z Gordonem Ramsay'em.
Buddy Valastro prezentuje proste i smaczne przepisy, które każdy może przyrządzić, niestety wydana była w tv tylko jedna wersja, lecz przepisy i filmiki można znaleźć na stronie tlc. Gordon Ramsey to już wyższa szkoła, trudniejsze przepisy, bardziej wymyślne, także już dla bardziej zaawansowanych ;p