TROLLOLOLOLOLOLOL
Posty: 499 (po ~573 znaków)
Reputacja: -11 | BluzgometrTM: 1872
TROLLOLOLOLOLOLOL
  8 lutego 2013 (pierwszy post)

Mam pytanie , chce zrobic lasagne ale nie chce mi się bawić z tym farszem tak jak każą w przepisach, Czy wyszlo by jak bym po prostu usmazyl mięso i dodał gotowy sos boloński albo do spageti ze słoika ? i to by bylo farszem , do tego sos beszamelowy , ser i platy makaronu ?

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych wpisów na tym forum.
Zastanów się 10x, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego!

SloncaBlask
SloncaBlask
  8 lutego 2013

spróbować możesz ale nie przekonasz się póki nie zrobisz ale podejrzewam że nic z tego nie będzie ;)

agoosiaaa
agoosiaaa
  10 lutego 2013

usmazenie mięsa z cebula, czosnkiem i przyprawami a później dodanie do tego pomidorów i przecieru to naprawdę dla ciebie bawienie się? zajmuje to przecież tyle samo czasu co usmazenie mięsa a później dodanie do niego jakiegoś sosu. możesz tak zrobić ale sosy ze sloikow smakują jak kupa a bolognese to w ogóle jest fuuu.

massacre
Posty: 34340 (po ~204 znaków)
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 lutego 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: usmazenie mięsa z cebula, czosnkiem i przyprawami a później dodanie do tego pomidorów i przecieru to naprawdę dla ciebie bawienie się?


amen
Lasagne to jedno z najlatwiejszych dan na swiecie... zaraz po spaghetti bolognese.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

oOZyxak0o
oOZyxak0o
  13 lutego 2013

polakom to sie nic nie chce robic...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.