Sebuch
Sebuch
  12 listopada 2012 (pierwszy post)

cześć czołem kluski z rosołem :)
widzę że tu jest troche bieda , więc moze czas rozkrecić troche te kulinaria :)
zapraszam do małej zabawy związanej z jedzonkiem :)
mianowicie zabawa polega na tym że dana osoba napisze np : owoc , warzywo , grzyb i bakalie
to kolejna osoba piszę to samo ale na ostanią litere :)
np - truskawka - agrest

więc zaczynamy ... papryka

udanej zabawy !! :zabawa:

bezlitosny
bezlitosny
  21 grudnia 2012
massacre
massacre: Falafel

Lane kluski d83ddc4d
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 grudnia 2012
Iceberg in radioactive water - pycha

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  21 grudnia 2012
massacre
massacre: ja z nim chodze co 4 tygodnie, przysylaja tylko smsem pare dni wczesniej confirmation, czy bede czy nie... bo wiesz, ja do bogackiego Hobbsa chodze

:rotfl:
ja chodze raz w miesiacu, mialam juz w tamtym tygodniu isc, ale dopiero teraz mlody lepiej sie czuje :P
u mnie takich bogackich fryzjerskich zakladow nie ma :smutny:
massacre
massacre: dobrze Ci, ja pospalam, moj sie "grzecznie i cicho" (kazda matka wie co to znaczy) bawil... ale teraz ja to musze wszystko sprzatac

u mnie tak nie ma, jak jest grzecznie i cicho to i (o dziwo) jest dosyc czysto, bo to znaczy ze zajal sie czyms porzadnie i robi balagan tylko z ta jedna rzecza.
no ale zazwyczaj to jest glosno, razem z balaganem i wywaleniem wszystkich zabawek podczas np. zabawy w sklep :zabawa:
massacre
massacre: Iceberg in radioactive water - pycha

red onion
massacre
massacre
  21 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mialam juz w tamtym tygodniu isc, ale dopiero teraz mlody lepiej sie czuje :P

ja w sumie zrobilam tak bez sensu przed ospa, poszedl do fryzjera, a potem siedzial 2 tygodnie w domu... jak poszedl do szkoly to juz zarosniety byl. moglam przebookowac, bo to bylo jakos tak ze pierwsze krostki mial, a tak z nim poszlam.

Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie takich bogackich fryzjerskich zakladow nie ma

shut up, morze masz rzut beretem

Konto usunięte
Konto usunięte: no ale zazwyczaj to jest glosno, razem z balaganem i wywaleniem wszystkich zabawek podczas np. zabawy w sklep

co Ty nie powiesz, ja mam do posprzatania "zabawe w poczte", "zabawe w gotowanie" (plastelina jest wszedzie, bo on ma kitchen corner z Ikei, wiec sam sobie gotuje), w kuchni mialam wylane mleko, bo robil sobie kakao - umie wsadzic mleko do mikrofali i wsypac nesquika - troche mu sie wylalo, wytarl grzeczny chlopiec, ale i tak sie klei, w salonie pod choinka porozrzucane narzedzia, bo ja naprawial :woot: dodaj do tego jeszcze jakies samochody w kazdym kacie, rysunki z mazakami i kredkami obok mojego lozka i pare innych rzeczy... w sumie to wystarczy pozbierac i duzo czasu nie potrzeba, ale groznie i zniechecajaco wyglada xD

Roasted Chestnuts

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  21 grudnia 2012
massacre
massacre: ja w sumie zrobilam tak bez sensu przed ospa, poszedl do fryzjera, a potem siedzial 2 tygodnie w domu... jak poszedl do szkoly to juz zarosniety byl. moglam przebookowac, bo to bylo jakos tak ze pierwsze krostki mial, a tak z nim poszlam.

musza mu szybko rosnac, ze w 2 tygodnie tak zarosl :D
no chyba, ze ogolnie scinasz go krotko (bo nie pamietam) :)
massacre
massacre: shut up, morze masz rzut beretem

uj z tym morzem :P
massacre
massacre: co Ty nie powiesz, ja mam do posprzatania "zabawe w poczte", "zabawe w gotowanie" (plastelina jest wszedzie, bo on ma kitchen corner z Ikei, wiec sam sobie gotuje), w kuchni mialam wylane mleko, bo robil sobie kakao - umie wsadzic mleko do mikrofali i wsypac nesquika - troche mu sie wylalo, wytarl grzeczny chlopiec, ale i tak sie klei, w salonie pod choinka porozrzucane narzedzia, bo ja naprawial dodaj do tego jeszcze jakies samochody w kazdym kacie, rysunki z mazakami i kredkami obok mojego lozka i pare innych rzeczy... w sumie to wystarczy pozbierac i duzo czasu nie potrzeba, ale groznie i zniechecajaco wyglada xD

:rotfl: wiem ocb, moj mlody akurat za nesquikiem i czekolada goraca nie przepada, ale idzie sobie nalac mleka czy Kubusia i caly stol zalany :zabawa:
teraz jako ze zamawialam troche prezentow na swieta to ma duzo pudelek, kazde wysmarowane klejem i obkleja pomponami i kolorowym papierem :zabawA:
probowal przykleic nozyczki, ale sie trzymac nie chialy :lol:

massacre
massacre: Roasted Chestnuts

Sugared almonds
massacre
massacre
  21 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: musza mu szybko rosnac, ze w 2 tygodnie tak zarosl :D no chyba, ze ogolnie scinasz go krotko (bo nie pamietam) :)

szybko mu rosna, i ja i moj facet mamy geste szybko rosnace wlosy
do tego po mnie ma sztywne i juz po dwoch tygodniach musze w uj gumy uzyc, zeby jakos wygladaly.
nie, nie scinam mu bardzo krotko, gore ma dluzsza, boki ma krotkie, na Beckhama :D
dokladnie tak:

dupeczkom sie podoba :zabawa:

Konto usunięte
Konto usunięte: uj z tym morzem :P

masz dupne priorytety, wolalabym morze

Konto usunięte
Konto usunięte: ale idzie sobie nalac mleka czy Kubusia i caly stol zalany

i dobrze Ci tak, przynajmniej bedziesz miala dziecko rozgarniete i samodzielne... U mojego w szkole duzo dzieciakow nie potrafilo obiadu zjesc samodzielnie na stolowce, nie mowiac o trzymaniu sztuccy czy nozyczek - pierwsze zebranie z rodzicami bylo na ten temat. Dotyczylo przede wszystkim chlopcow, ja nie mialam z tym problemu.
Nie wiem, czy niektore matki nie pozwalaja czy niancza te dzieci, jakby byly wiecznie niemowlakami? Nie mam pojecia...

Konto usunięte
Konto usunięte: teraz jako ze zamawialam troche prezentow na swieta to ma duzo pudelek, kazde wysmarowane klejem i obkleja pomponami i kolorowym papierem probowal przykleic nozyczki, ale sie trzymac nie chialy

o prosze Cie, nie mow nic na temat ART ATTACK :rotfl:

sushi

massacre
massacre
  21 grudnia 2012

wiedzialam, ze przesadze z jpg... sorry :D

agoosiaaa
agoosiaaa
  21 grudnia 2012
massacre
massacre: dupeczkom sie podoba

mojego scinam dokladnie tak samo :ninja:
massacre
massacre: i dobrze Ci tak, przynajmniej bedziesz miala dziecko rozgarniete i samodzielne... U mojego w szkole duzo dzieciakow nie potrafilo obiadu zjesc samodzielnie na stolowce, nie mowiac o trzymaniu sztuccy czy nozyczek - pierwsze zebranie z rodzicami bylo na ten temat. Dotyczylo przede wszystkim chlopcow, ja nie mialam z tym problemu. Nie wiem, czy niektore matki nie pozwalaja czy niancza te dzieci, jakby byly wiecznie niemowlakami? Nie mam pojecia...

:ninja: kaleki jakies robia z tych dzieci :ninja:
nie ogarniam, tak samo jak nie ogarniam tych matek co musza 24/7 zajmowac czyms swoje dzieci, bo sie same bawic nie potrafia.
no bez jaj, ocipialabym.
massacre
massacre: o prosze Cie, nie mow nic na temat ART ATTACK

zakretke od kleju udalo mu sie przykleic :rotfl:
massacre
massacre: sushi

Icicle pops
massacre
massacre
  21 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mojego scinam dokladnie tak samo

papuga :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: nie ogarniam, tak samo jak nie ogarniam tych matek co musza 24/7 zajmowac czyms swoje dzieci, bo sie same bawic nie potrafia. no bez jaj, ocipialabym.

kiedys tak, ale teraz? bawie sie z nim, ale bez przesady. Lego, czytanie ksiazek, jakies takie improwizowane zasady, ze sie przejde do niego na poczte, czy mi cos ugotuje, ale zeby non stop... pozniej te dzieciaki sa przyklejone do mamy spodnicy i efekty widac.

Satay Chicken

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  22 grudnia 2012

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

agoosiaaa
agoosiaaa
  23 grudnia 2012
massacre
massacre: kiedys tak, ale teraz? bawie sie z nim, ale bez przesady. Lego, czytanie ksiazek, jakies takie improwizowane zasady, ze sie przejde do niego na poczte, czy mi cos ugotuje, ale zeby non stop... pozniej te dzieciaki sa przyklejone do mamy spodnicy i efekty widac.

jest roznica w bawieniu sie z dzieckiem a nadskakiwaniu 24/7. tez sie z moim bawie,to normalne, zwlaszcza jak ma sie jedynaka, ale bez przesady :)

Aero Chocolate Bar
Gad
Gad
  23 grudnia 2012

Ban i ban.

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 grudnia 2012

to znowu na n

natka pietruszki

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Sebuch
Sebuch
  23 grudnia 2012

imbir :znaczki:

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  23 grudnia 2012

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.