cześć czołem kluski z rosołem :)
widzę że tu jest troche bieda , więc moze czas rozkrecić troche te kulinaria :)
zapraszam do małej zabawy związanej z jedzonkiem :)
mianowicie zabawa polega na tym że dana osoba napisze np : owoc , warzywo , grzyb i bakalie
to kolejna osoba piszę to samo ale na ostanią litere :)
np - truskawka - agrest
więc zaczynamy ... papryka
udanej zabawy !!
ratatui :D strona 42 z 85
Angus stejk
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Northern Light (gatunek zioła z Holandii )
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
No chyba sie z ujem na głowy pozamieniales z tym A
agrest
Jest piątek rano, a Ty juz po %?!
Powiedz mi ile palcy widzisz:
*\(^o^)/*
棚播さ
嵯峨
麻耶だな
Krupnik
Żart maszkaro tani to był, zamuliłem z tym A
Pić nie piłem nic zawierającego %, tylko kaw kilka :)
Same piąchopiryny tylko, czy mam uznać to za groźbę? :D
Tego bym się napił, tylko biały
_________
Kapuśniak.
Krwawa Mary
A ja jeszcze w łóżku leżę :D Mam juz przerwę świąteczną :jupi: i odpoczywam... Pózniej z młodym idę do fryzjera... A jutro moj brat i siostra przyjeżdżają, trójka dzieciaków w domu zamiast jednego. Muszę jakis persen kupić czy co to tam na nerwy w Polsce produkowano?
Ej, znowu mam Y :(
Yeti był, to teraz niech Yogi mnie wspomoże
Też mi coś, pfff.. Ja też ^^ Nie śpieszy do wstawania mi się :P
To było na sen o ile dobrze kojarzę, na nerwy? Kobieto, nie znam się na takich środkach, ze mnie niespotykanie spokojny jest człowiek :kłamczy jawnie:
ja dopiero pol godziny temu wstalam, mlody zrobil swiateczny prezent i spal do jedenastej
ja juz od tygodnia z nim chodze, ale zalapal przeziebienie i tak mi wychodzi :D
Idaho potatoes
dobrze Ci, ja pospalam, moj sie "grzecznie i cicho" (kazda matka wie co to znaczy) bawil... ale teraz ja to musze wszystko sprzatac
ja z nim chodze co 4 tygodnie, przysylaja tylko smsem pare dni wczesniej confirmation, czy bede czy nie... bo wiesz, ja do bogackiego Hobbsa chodze
Falafel