Temat dla rozruszania forum xd
Lubicie obiady na słodko, typu naleśniki z dżemem, pierogi z owocami etc. ? Jeśli tak, jakie są Wasze ulubione dania ?
Jesteście fanami połączeń typu żurawina+mięso, ser ? Oczywiście żurawina to tylko przykład, chodzi mi ogólnie o łączenie owoców np. z ryżem, kaczką itp. :-)
Pozdrawiam, pijana.
lista tematów
Obiady na słodko strona 1 z 2
Nie lubię. Dla mnie to nie obiad. Ja lubię zjeść bardziej konkretnie.
Konto usunięte: Jesteście fanami połączeń typu żurawina+mięso, ser ? Oczywiście żurawina to tylko przykład, chodzi mi ogólnie o łączenie owoców np. z ryżem, kaczką itp. :-)
To już tak. Uwielbiam różne sałatki z mięsem i owocami, sosy na bazie owoców do piersi z kurczaka, camembert albo klopsiki szwedzkie z żurawiną, kanapki z serem żółtym i dżemorem... :D
tak ale nie za często , głównie żywię się mięsem
jw naleśniki z serem, dzemem czekoladą , owocami bitą śmietaną. taki mix
gofry. Sałatka owocowa z zalewą z wódki tylko dla +18. galaretka z owocami. Zależy jak mam smak na słodkie to mogę jeść i jeść.
Konto usunięte: Lubicie obiady na słodko, typu naleśniki z dżemem, pierogi z owocami etc. ? Jeśli tak, jakie są Wasze ulubione dania ?
Jesteście fanami połączeń typu żurawina+mięso, ser ? Oczywiście żurawina to tylko przykład, chodzi mi ogólnie o łączenie owoców np. z ryżem, kaczką itp. :-)
nie .. obiad na słodko ? niee a jak pierogi to tylko ruskie , z kapusta lub z mięsem
To i ja sobie odpowiem, a co :P
Obiady na słodko lubię, choć raczej okazyjnie. Do moich ulubionych dań należą naleśniki (z białym serem, dżemami), pierogi z owocami posypane cukrem, makaron świderki z białym serem, cukrem i cynamonem :)
Fanką połączeń ze słodkim także jestem, kurczak+żurawina, ser pleśniowy+żurawina, kurczak i owoce
Konto usunięte: Lubicie obiady na słodko, typu naleśniki z dżemem, pierogi z owocami etc. ? Jeśli tak, jakie są Wasze ulubione dania ?
Nie, to dla mnie deserek.
Konto usunięte: Jesteście fanami połączeń typu żurawina+mięso, ser ? Oczywiście żurawina to tylko przykład, chodzi mi ogólnie o łączenie owoców np. z ryżem, kaczką itp. :-)
Kaczka z jabłkami to najlepsze co może człowieka spotkać, również kurczak teriyaki.
Takie połączenia wprost uwielbiam, nawet w zwykłym kebabie czy pizzy lubię dodatek ananasa.
również nie przepadam za słodkimi daniami. Wolę konkretne. Nie przełknę klusek na słodko, nadziewanymi jakimiś owocami etc. ;/ jedynie naleśniki mi smakują jak już, ale rzadko je jadam. wolę mięcho.