Z okazji bardzo szybko zbliżającego sylwestra ,poszukuję dobrego ,niekoniecznie taniego alkoholu ,by zaskoczyć znajomych :) Proszę o propozycję
Dobry Alkohol
Tani nie zawsze znaczy lepszy ;)
Zaskoczyć ich możesz ale nie wiadomo czy będzie smakować-ja proponowałabym finlandie cranberry, oczywko nie każdy lubi smakowe wódki a 35 za 0,5 to trochę jest :)
Tani to zwykle znaczy gorszy,dlatego napisałem,że niekoniecznie tani,co można rozumieć,iż troszkę więcej mogę przeznaczyć :) Jeśli chodzi o finlandie ,to osobiście uważam ,iż jest przereklamowana ,ale dziękuję z pomoc :)
Bardzo mi się podoba pomysł, jeszcze bym zapytał bo widzę,że znasz się na rzeczy o jakieś dobre wino do ( no właśnie do czego ,bo wina to chyba do potraw się dobiera ) ...
biegnę
to jest fajne jak ktoś ciągle przy tym czuwa. Znając życie około 23 pomysł drinów polegnie i goście będą pić czystą z gwinta
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Jako, że marny ze mnie smakosz alkoholu, bo mało piję i zwykle nic mi nie odpowiada poza Malibu i dobrymi winami to wypowiadam się ostrożnie.
Ostatnio posmakowała mi orzechówka z colą, nie wiem jak smakuje bez coli, ale z nią jak orzechowy wafelek. :-D A dodam, że nie znoszę drinków z colą i innymi takimi.
Wielu osobom odpowiada jabłkowy Blagoff, ja go osobiście nie lubię bo mój pierwszy kontakt z nim zakończył się w płucach nie w żołądku i mam uraz. Nie wiem czy jest dostępny w Polsce bo ja mam z Ukrainy. ;-)