DjMuka
DjMuka
  16 września 2011 (pierwszy post)

Składniki:
-2 duże węże (najlepiej pytony)
-1 krab
-3 krewetki
-15 pająków kątników
-1 tarantula

Zalewa:
-2 szklanki octu
-5 litrów wody

Sposób przyrządzenia:
Musimy złapać 2 dorodne węże (ew. kupujemy w sklepie). Kiedy je złapiemy, wkładamy do słoika (muszą być żywe). Kupujemy mrożonego kraba i rozgrzewamy go w mikrofalówce przez 10 minut i ładujemy do słoja. Podobnie z krewetkami, ale ich nie podgrzewamy w mikrofali. Niekoniecznie, choć mile widziana byłaby tarantula. Gdy ją zdobędziemy musimy ją zabić, gdyż jest agresywna i grillujemy przez 5 minut. Później do słoja. Na koniec łapiemy 15 pająków kątników (można popytać znajomych), suszymy przez 1 dzień i kruszymy na drobne kawałeczki, aby potrawa miała wyrazisty smak. Na koniec zalewamy wszystko octem i wodą. Pozostawiamy przez 72 h, aby się zagryzło i konsumujemy. Nguac ngon, znaczy smacznego!
DjMuka
DjMuka
  16 września 2011
Letal
Letal
  17 września 2011

ahahah dobre dobre ! zrobie sobie :rotfl:

asiulcia1
asiulcia1
  17 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Sok z węża (nguon hao)

b.egoztyczne danie :wtf:
Zadziora
Zadziora
  18 września 2011

Ta bo węża można kupić w każdym supermarkecie :ziober2:

Sebuch
Sebuch
  18 września 2011

nie przepadam za pajakami :and:

pijana
pijana
  18 września 2011

Wąż pieczony podobno smaczny...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.