BladeNightHunter
BladeNightHunter
  23 maja 2011 (pierwszy post)

serca ludzkie 10 szt
marchew 1 szt
grzyby suszone
ziele angielskie
listek laurowy
pieprz
sól
cebula 2 szt
olej
krew ludzka 0,5 l

Serca umyć obgotować 10 min, odcedzić, pokroić w kawałki, podsmażyć na oleju, wrzucić do rondla.
Cebulę zeszklić razem z marchewką, dodać sparzone i pokrojone grzyby.

Podlać wodą posolić, posypać pieprzem, dodać listek i ziele. Dusić do miękkości.
Na koniec polać surową krwią.
Smacznego.

Mauerr
Mauerr
  23 maja 2011
:ninja: lepiej zapodaj przepis na barszcz czerwony lub żurek
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.