Pijecie? Dużo?
Ja przyznam że tak, bez cukru za to z dodatkiem mleka i dość mocną.
A kawy aromatyzowane?
Ostatnio zaopatruję się w ziarnistą arabicę przesiąkniętą przeróżnymi aromatami. Hit ostatniego tygodnia- "latynoskie rytmy" - trochę kokosu, ananasa, rumu .. :D
Desery z kawą na tak/nie?
Lody, kawa mrożona a może tiramistu? :D
ps. tylko 12 dni do świąt, nie zapomnijcie zasiać rzeżuchy!
lista tematów
kawowo strona 1 z 6
muszę po południu wrzucić do doniczki z zającem i w sam raz urośnie wysoka do świąt
o ile jej wcześniej nie zjem
o mamo
A cukier jeszcze dodatkowo potęguje działanie kawy :D
Konto usunięte: muszę po południu wrzucić do doniczki z zającem i w sam raz urośnie wysoka do świąt
o ile jej wcześniej nie zjem
będę później w sklepie to sobie kupię. ja na wacie robię :)
daj spokój, teraz to pepsi nawet za bardzo nie moge, bo ostatnio zauważyłam że mną telepie a nervosolu nie miałam w domu. myslałam, że zejdę a było ok 1:00 i apteki pozamykane :)
Konto usunięte: Naprawdę? Ja piję bo po prostu lubię jej gorzkawy smak :D ale nie widzę znacznego pobudzenia u siebie
Ale jest ograniczenie do 3/4 kaw tygodniowo. Czyli z 49 kaw (średnio) masz 4 kawy tygodniowo. O ponad 11 razy zleciały w dół.
Nie przepadam, piję jak mnie najdzie z mlekiem + 2,5 łyżeczki cukru. Z resztą ja tylko na wodzie żyję, herbat ani nic słodkiego też nie pijam, no może sok pomidorowy : P
Tak, wstaje i wypijam jedną potem przychodząc do pracy pije drugą, około 12 pije trzecią, czwartą około 16.
3 łyżki cukru lub 2 tabletki słodzika, bo muszę mieć krzepę.
Konto usunięte: Ostatnio zaopatruję się w ziarnistą arabicę przesiąkniętą przeróżnymi aromatami. Hit ostatniego tygodnia- "latynoskie rytmy" - trochę kokosu, ananasa, rumu .. :D
Jakiś wynalazek ;/ Lubię normalną czarną.
Nie.
bo.
Nie lubię za bardzo smaku kawy, pije ją tylko ze względu na pobudzenie :D
nie za dużo. do 3-4 dziennie. czarna, bez cukru, nierozpuszczalna.
kupuję dużo, tak jak herbaty z tym, że herbaty piję, a kawy już rzadziej. chociaż wspomniana pina colada, czekolada z chilli i miodowa są całkiem w moim guście.
bez szału.
sporadycznie , aczkolwiek se teraz kupiłąm nescafe dolce gusto wwięc chyab zaczne , ale te nie czarne
jesli piję zwykłą to czarna rozpuszczalna bez cukru i mleka
piłam ale to od nastroju zaelżey u mnie
raczej kawy deserowe typu latte , choccocino itp
tiramisu tez może być lae takie prawdziwe
Plus que hier , moins que demain.....
Modernizator- nowy rodzaj moda
3-4 dziennie... a jak w pracy to czasem i z 6.
oczywiście czarna bez mleka. i dwie łyżeczki cukru :) .