jakie danie jest NAJBARDZIEJ charakterystyczne dla kuchni rosyjskiej?
pierogi, kulebiak? coś innego?
patrzę na różne przepisy i nie mogę się zdecydować, a w tym tygodniu mamy na zajęciach tydzień kuchni rosyjskiej.
z góry dziękuję za podpowiedz.
mile widziany przepis.
dla niewiedzących pytanie:
Twoja ulubiona kuchnia? (podpowiem, że nie chodzi o pomieszczenie)
włoska, polska, indyjska, chińska czy może jeszcze inna?
lista tematów
kuchnia rosyjska strona 3 z 5
@AvantQueTuDis:
no przepraszam Cię bardzo. Ale jest u mnie taka tylko że nazywa się " Rosyjska" . i ziarna są ciemniejsze , bardziej czarne, i nie które ciemno zielonkawe.
Konto usunięte: dobra musztarda... z takimi dużymi nasionami gorczycy... no i nazwa " rosyjska" . U mnie w real'u jest.
nienawidzę musztardy, żadnej.
fakt dużo, tanio, dobre.
sajgonki
lubię papier ryżowy do sajgonek z tato tao, ale nie napiszę z czym mi się kojarzy po rozmoczeniu.