Takie mam pytanie czy tu jeszcze ktoś zagląda? Mnóstwo wątków ale 3/4 pozamakane, Niby wątek z poszukiwaniem fotografa/ modeli otwarty ale postu nie da się napisać :( Fajnie zapowiadał się ten post o poszukiwaniach ale jak się okazało że nie mogę tam nic napisać to trochę słabo. Zagląda tu ktoś, działa to? Bo jak na razie mam wrażenie że nie bardzo a szkoda...
lista tematów
Fotograficzne forum
Raczej słabo tutaj jest z aktywnością :)
No tak, ktoś założy temat/tematy i pozostawia je. Jeżeli nikt nie napisze w danym temacie posta przez 30 dni to tematy zamykają się z (AUTOMATU) z braku tam aktywności.
Konto usunięte: Fajnie zapowiadał się ten post o poszukiwaniach ale jak się okazało że nie mogę tam nic napisać to trochę słabo.
fakt sprawdzałem, nie da się. Napisze o tym do osoby zajmującą się Forum :)
HardStyle
Konto usunięte: Takie mam pytanie czy tu jeszcze ktoś zagląda? Mnóstwo wątków ale 3/4 pozamakane, Niby wątek z poszukiwaniem fotografa/ modeli otwarty ale postu nie da się napisać :( Fajnie zapowiadał się ten post o poszukiwaniach ale jak się okazało że nie mogę tam nic napisać to trochę słabo. Zagląda tu ktoś, działa to? Bo jak na razie mam wrażenie że nie bardzo a szkoda...
Dzien dobry. Watek juz jest otwarty, prosze smialo pisac. :-)
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.