Cześć ;)
W związku z faktem, iż na forum pojawia się coraz wiecej tematów odnośnie poszukiwania modela/modelki do pozowania do zdjęć, jak i osób szukajacych fotografa (nie zawsze profesjonalisty), pojawia się ten wątek ;)
Tutaj możecie zamieszczać (zgodnie z Ogólnym Regulaminem serwisu oraz Zasadami działu) swoje propozycje wykonania fotek, lub wziecia udziału w sesji.
[Poszukuję!] Fotki, sesje, itp... strona 3 z 5
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Będę w Warszawie (13.05). Popołudnie mam wolne. Ktoś chętny na Sesję Zdjęciową w plenerze.
Kontakt priw: https://www.facebook.com/FotoMarecki/ Portfolio: www.Foto_Marecki.maxmodels.pl
Poszukuje fotografa z pasja, ze Szczecina, nie chcącego zarobić, tylko ktory kocha to co robi i pozwoli nowym modelką bez doświadczenia dać szansę się wybić i zabłysnąć. Do rzeczy: chce na początek portfolio, żeby sprawdzić czy się w ogóle nadaję. Tak więc..miło by było, jak by jakieś dobre oko, poświęciło mi troszkę swojego czasu i uwagi. Fotograf z dobrym sercem i pomocną dłonią.
Witam poszukuję chętnych na sesje zdjęciowe. Świdnica ,Wałbrzych ,Wrocław o okolice. www.dvs.maxmodels.pl
Witam poszukuje dziewczyn do sesji street foto TFP, Kalisz portfolio: www.facebook.pl/adambonczykphotograph lub www.abonczyk.pl
Warszawa - robię zdjęcia i pozuje, specjalizuję się w sensual portrait & nude. Zapraszam solo lub pary - mieszkanie lub studio, także TFP.